≫ 

Huventud se naoštrio pred gostovanje Partizanu, Španci razbili Hamburg za 2-0

Sjajna partija starog znanca crno-belih

  • 0
KK Huventud Foto: Youtube / Sport Klub / Printscreen

Ekipa Partizana sutra igra protiv Turk Telekoma u Hali "Aleksandar Nikolić", ali je sigurno delićem oka ispratila i dešavanja sa večerašnjeg susreta između Huventuda i Hamburga. Upravo protiv španske ekipe igraće sledeće nedelje u Beogradu i imali su šta od njih i da vide - ubedljivu pobedu protiv tima sa kojim su crno-beli igrali u uvodnoj rundi - 73:56.

Nije to bila utakmica lepa za oko. Igralo se jako tvrdo i videli smo potpuno drugačiji Hamburg u odnosu na onaj protiv Partizana u prvom kolu. Samo 56 poena postigli su protiv večeras zaista jako dobre odbrane Huventuda.

Nije delovalo da će ovo biti mačiji kašalj za domaće posle uvodne deonice koju su Nemci dobili rezultatom 17:21, ali je u nastavku Huventud zaigrao mnogo bolje i spustio goste na devet poena u drugoj četvrtini.

Znake života, Hamburg je davao još u trećoj četvrtini gde nije dopuštao Huventudu da se odlepi na dvocifrenu prednost, ali je kako je krenula poslednja deonica pao. Toliko da su Španci postigli poslednjih 12 poena na utakmici.

Najbolji kod domaćih bio je Vladimir Brodzijanski. Slovački košarkaš postigao je 16 poena uz tri skoka i jednu asistenciju za samo 18 minuta na terenu, a pratio ga je Andres Feliz sa 14 poena. Dvocifren je bio i Ante Tomić koji je ubacio 11 poena uz tri skoka i četiri asistencije. Kod Tauersa smo videli raspoložene Džejlona Brauna i Justusa Holaca koji su dobacili do 14 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Vrhunska rampa Kuruca pa Ladej za tri: Partizan prestao da se poigrav već igra košarku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA