Evroliga novčano kaznila Zvezdu zbog ubacivanja predmeta na teren na meču sa Albom

Crveno-beli će morati da plate 3.000 evra zbog nesportskog ponašanja publike

  • 0
KK Crvena zvezda, KK Cedevita Foto: aba-liga.com/Dragana Stjepanovic

Košarkaški klub Crvena zvezda moraće da uplati ukupno 3.000 evra na račun Evrolige zbog ubacivanja predmeta na parket tokom utakmice protiv Albe iz Berlina u dvorani "Aleksandar Nikolić". Crveno-beli će tako morati da isplate pozamašan ceh na osnovu člana 29.2h zbog nesportskog ponašanja navijača, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. 

Ovo nije prva kazna takve vrste koja stiže na račun kluba sa Malog Kalemegdana, pošto su disciplinci Evrolige i tokom prethodnih sezona umeli da "češljaju" ponašanje Crvene zvezde.

Srećom, ovoga puta reč je samo o novčanoj kazni i neće biti eventualnih drugih sankcija. Podsetimo, Crvena zvezda je izgubila od berlinskog tima rezultatom 63:78, a juče je u Monaku doživela još jedan neuspeh (62:70), čime je umanjila šanse da se do kraja sezone bori za mesto u plej-ofu.

Sledeći meč pred domaćom publikom u Evroligi crveno-beli će odigrati protiv Panatinaikosa idućeg četvrtka od 18.00 časova, dok tim Dejana Radonjića već sutra igra drugi deo "duplog programa" ove sedmice u Evroligi protiv Olimpije u Milanu od 20.30 časova.

Video: Grmi i na -15: Navijači Zvezde pesmom ispratili igrače s terena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA