≫ 

Obradović opet traži "dlaku u jajetu" u igri Partizana: "Igrači grešili zbog publike"

Trener Partizana trlja ruke posle još jedne ubedljive igre i pobede crno-belih

  • 3
željko obradović

Foto: MN Press

Trener Partizana Željko Obradović upisao je i sedmu pobedu u nizu na klupi Partizana, do nogu je potučen Turk Telekom i za sada sa ovim i ovakvim crno-belima, sve deluje savršeno.

Publika je dala poseban pečat novoj pobedi Žocovih igrača, koji su, bašš zbog pažnje koju su dobili, u pojedinim momentima igrali onako kako ne želi njihov trener. O tome je i pričao na konferenciji za medije posle meča u "Pioniru".

- Igrali smo pred fantastičnim navijačima, pa je u prvom poluvremenu bilo loših odluka. Ali je u drugom delu moj tim igrao pametno. Košarka je igra gde je deo i izgubljene lopte. Kada si agresivan u napadu dolazi do izgubljenih lopti. Drugo je kada su posledica mnogo loših odluka. Mogu da razumem mlade igrače jer mnogi nisu igrali u ovakvom ambijentu. Želja je kod njih ogromna, da se upišu, da dobiju aplauz. Kada smo stali i krenuli da igramo disciplinovanije odmah je rasla razlika. Moj posao je da ukazujem na greške - rekao je Obradović posle utakmice sa koje je opet video neke anomalije u igri svog tima, kao i posle svake utakmice.

Odbrana je počela da funkcioniše sve bolje i to raduje Obradovića, dok napad već deluje zastrašujuće po rivale. Ne zna se odakle preti najveća opasnost.

- Pokušavamo da igramo različite odbrane, ne može se uvek igrati čovek na čoveka. Primili smo neke jeftine poene, ali ne želimo da odustajemo od agresivnosti. Odbrana je bila prilično dobra, da se svede protivnik na što manje poena.

Crno-beli su večeras imali 34, a Turk Telekom 29 skokova.

- Skok je stvar želje, a bogami i treninga. To naši spoljni igrači počinju da rade sve bolje. Najgore je kada se ne zagradi, kada se primi lak koš i faul - zaključio je Obradović.

Video: Željko besni na igrače i kad vode 26 razlike: Oštar tajmaut Obradovića posle loše odigranog napada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    28. oktobar 2021 | 08:11

    Jel dobio zeljko knjigu !???? Dok partizan bitke bije hrvatski se barjak vije !!??? To je abeceda navijanja za jsd partizan !!!! Svi da je kupite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA