≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Armani - Zvezda

Crveno-beli na teškom gostovanju pokušavaju da prekinu lošu seriju

  • 1
Dejan Davidovac, Marko Simonović, Nikola Ivanović, Nikola Kalinić

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde od 20.30 u Milanu gostuju ekipi Armanija u okviru sedmog kola Evrolige. TV prenos meča je na Sport klubu 1.

Zvezda je do u šest utakmica ostvarila skor od dve pobede i četiri poraza i trenutno je na 12. mestu, dok je Armani na deobi drugog mesta sa skorom od 5:1.

Crveno-beli će pokušati da prekinu loš niz od četiri vezana poraza u Evroligi, ali neće im biti nimalo lako protiv jednog od najboljih timova Evrolige.

Ipak, tradicija je na strani Zvezde, koja je do sada u četiri utakmice u Mediolanum Forumu u Milanu zabeležila sve četiri pobede.

Video: Nikola Kalinić nije nikako mogao da ubaci za dva ali je zato njegova trojka preokrenula meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    28. oktobar 2021 | 18:51

    Šta da gledamo? Rasulo od igre.? Košarkašku i sportsku demagogiju.? Da se bar igra na koš više, da je akcenat na napadu pa da nešto i gledamo, ono čisto radi atraktivnosti. Ovako postoji samo odbrana na zdovoljavajućem nivou ali čemu to kada se i pored toga gubi.? Dejan Radonjić je na F8 otišao sa ekipom sa kojom da je trener kalibra za kakvog se prodaje priča bi igrao finale. Ta filozodija igre je defetistička u startu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA