Smailagićevo veliko srce i "asistencija" dečaku: Evo detalja koji je oduševio Pionir

Svaka čast!

  • 2
Alen Smailagić, KK Partizan

Printskrin: Twitter / EuroCup

Košarkaši Partizana su i više nego dominantno savladali Turk Telekom u drugom kolu Evrokupa sa 85:59, sjajnu partiju su pružili Kevin Panter i Alen Smailagić, dok je srpski centar jednim aktom oduševio i sve prisutne navijače, aiko je reditelj prenosa uspeo to da "pokvari" momenat, ipak, dan posle meča je isplivao i snimak sa samog terena, gde srpski centar pomaže dečaku da loptu ubaci kroz koš.

Smailagić kao da se preporodio u Partizanu, od epizodiste i igrača koji dobija "treš-tajm" minute u NBA ligi, do igrača koji je veoma važan faktor u ekipi "crno-belih", očigledno je Željko Obradović uspeo da mu pronađe "žicu" i da polako oblikuje biser koji će u narednim godinama, verovatno, biti standardni reprezentativac naše zemlje.

Srpski centar je pokazao i da ne poseduje samo one košarkaške kvalitete, nego da u sebi ima i dosta ljudskih, pogotovo u situaciji kada je jednom dečaku pomogao da ubaci loptu. Dečak je prišao, Smailagić ga je podigao, međutim, dečak je prvi put promašio, ali to nije sprečilo košarkaša da mu pruži još jednu priliku, koju je dečak ovoga puta uspešeno iskoristio.

 

Video: Smailagić: Ja sam igrao u NBA-u i pred većim brojem navijača ali nikad nisam imao ovakvu atmosferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA