≫ 

Obradović stiže u rodni grad sa Partizanom, Čačani digli cenu karata u nebesa

Nepopularne cene ulaznica za predstojeći ABA duel

  • 13
željko obradović

Foto: MN Press

Košarkaši Borca dočekaće Partizan u Čačku u subotu od 19 časova, što će biti poseban spektakl zbog dolaska legende grada i partizana, srpske i evropske košarke Željka Obradovića. Biće to istorijski momenat za sve Čačane, jer će popularni Žoc prvi put voditi crno-bele u jednoj takmičarskoj utakmici u rodnom gradu.

Jasno je da će čačanska hala i zbog Partizana, i zbog Obradovića, biti puna "kao oko", a svi koji budu želeli da prisustvuju spektaklu moraće da izdvoje celih 1000 dinara, koliko košta karta za ovaj meč, koji se inače igra u okviru 6. kola ABA lige.

Borac u meč ulazi kao 10. tim lige sa dve pobede i tri poraza, Partizan je lider sa maksimalnih pet pobeda.

Za klupski sajt, meč je najavio i Ilija Đoković, plej Borca.

- Utakmica protiv Partizana samo je motiv više da pokažemo šta znamo. Crno-beli dolaze u Čačak, a Željko Obradović nije igrao utakmicu u Čačku duži vremenski period. Uz sav renome koji ima, a o tome neću ni da govorim, jer smatram da je suvišno, sigurno je da mu se nećemo lako predati, kao što nismo nikad. Ukoliko popravimo greške iz prethodnih duela i ako budemo fokusirani svih 40 minuta, sigurno da ćemo imati šansu za pobedu - naveo je Đoković.

Argentinac Lautaro Lopez biće uzdanica čačanskog Borca, radi se o 22-godišnjem plejmejkeru koji je stigao iz Slovačke u ekipu Marka Marinovića.

- Nadam se da ćemo protiv Partizana biti na visokom nivou, ako bude moguće i da ćemo pobediti Partizan. Uz nas će biti navijači koji nam šalju pozitivnu energiju. Volim da igram pred čačanskom publikom koja nam daje vetar u leđa - rekao je Lautaro Lopez za sajt Borca.

Video: Delirijum u Pioniru: Grobari u ekstazi dok Partizan gazi Turk Telekom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA