≫ 

Luda proslava Đorđevića posle trojke Gudurića, Srbin promašio šut za pobedu u Pireju

Slukas rešio meč protiv Fenera poenima na dve sekunde do kraja

  • 0
Aleksandar Đorđević Printskrin: Twitter

Iaako su na poluvremenu imali dvocifren zaostatak protiv Olimpijakosa u Pireju, košarkaški Fenerbahčea uneli su dramu u finiš ovog meča koji je na kraju ipak pripao domaćinu - 67:65!

Srpski košarkaš Marko Gudurić mogao je da bude junak utakmice, ali je promašio trojku za pobedu na sekund do kraja. Prethodno je pogodio jednu na početku poslednje deonice za konačno vođstvo turskog tima (56:55), što je i trener Fenera Aleksandar Đorđević proslavio na zanimljiv način.

Feneru je glave došao njihov bivši igrač Kostas Slukas koji je na 1.40 do kraja pogodio trojku za 65:65. Zatim je Polonara bio precizan na asistenciju Gudurića (65:64), da bi pomenuti košarkaš na 39 sekundi do kraja pogodio samo jednom sa linije penala.

Slukas je zatim ubacio poene na dve sekunde do kraja, imao ih je ukupno 14, a Gudurić nije stigao da se proslavi. Nekadašnji bek Crvene zvezde meč je završio sa 10 poena, koliko je imao i De Kolo. Jan Veseli je bio najefikasniji kod gostujućeg tima sa 14 poena.

U redovima Olimpjakosa, pored 14 poena Slukasa, po 10 su dali Dorsi, Fol i Larenzakis. Tim iz Pireja sada ima skor 5-2 posle sedam kola, dok je Fener na 2-5.

Bajern je u nemačkom derbiju dobio Albu rezultatom 82:69, uz tri poena Lučića i nulom Jaramaza, dok je Makabi pregazio Barselonu rezultatom 85:68. Dominirali su Nanerli sa 17 i Vilbekin sa 16 ubačenih poena, dok su Higins i Mirotić s druge strane ubacili 20 i 17.

Video: Delirijum u Pioniru: Grobari u ekstazi dok Partizan gazi Turk Telekom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA