≫ 

Košarkašice Zvezde jure drugu pobedu u Evrokupu, čeka ih putovanje od 3500 kilometara

Težak ispit je ispred izabranica trenera Dragana Vukovića

  • 0
ŽKK Vojvodina .ŽKK Crvena zvezda Foto: KSS

Košarkašice Crvene zvezde otputovale su za Moskvu odakle će nastaviti 3.500 kilometara dugo putovanje prema Orenburgu na meč 4.kola grupe E Evrokupa protiv Nadežde, koji je na programu u sredu, 2. novembra, od 15 časova.

Crvena zvezda je prethodnog dana odigrala utakmicu 5. kola ŽKLS u Šapcu, a već narednog je krenula u Rusiju. Dugo putovanje, 7.000 kilometara u oba pravca, preko Moskve za Orenburg, koji se nalazi blizu granice sa Kazahstanom i u koji će naš tim stići večeras.

Osam utakmica u oktobru, najmanje isti broj mečeva Zvezdu očekuje i u novembru.

Malo nas je stigao umor usled teškog ritma, ni utakmice u našoj ligi nisu lake. Nova utakmica nas čeka, dugo putovanje. Orenburg je veliki favorit, ali mislim da možemo da ponovimo igru iz prve utakmice. Videćemo da li i koliko će to biti dovoljno - istakao je trener Crvene zvezde Dragan Vuković pred put u Rusiju.

Milina Mišeljić sa 102 poena uz Mašu Janković (104) prvi je poenter ekipe u tekućoj sezoni. Bliži se jubileju u dresu Crvene zvezde po broju poena upravo u Orenburgu.

Dugo i teško gostovanje, odmah posle utakmice u Šapcu. Nadežda je izuzetno kvalitetna ekipa, ali i mi smo pokazale da možemo da igramo sa svima. Kao i svaku utakmicu, mi ćemo biti motivisane i sa puno energije ući u meč protiv takvog protivnika, nadamo se da će to dovoljno biti za iznenađenje.

Crvena zvezda će u Orenburg stići kasno uveče, odradiće trening u hali "Orenburžje", kako bi se što bolje spremila za meč. Utakmica je na programu u sredu, 2. novembra, od 15 časova po našem, a 18 časova po lokalnom vremenu, a odmah po završetku sledi povratak u Beograd. Već u subotu, Zvezda putuje u Novi Sad gde će se sastati sa Vojvodinom 021 u okviru 6. kola ŽKLS.

Video: Jelena Bruks priznala kako se oseća posle bronze na EP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA