Radonjić se oglasio zbog Obradovića: "Uradio sam ono što sam smatrao da treba"

Trener Crvene zvezde sinoć je smirivao publiku u Pioniru koja je vređala Željka Obradovića

  • 21

Košarkaši Crvene zvezde trijumfalno su izašli iz večitog derbija, prvog ove sezone protiv Partizana i to na prilično ubedljiv način. Crveno-beli su slavili sa čak 15 poena razlike (71:56) i tako se izjednačili sa velikim rivalom na vrhu ABA lige.

Ipak, nije sve proteklo u sportskoj atmosferi, pošto su navijači domaće ekipe uvredama dočekali trenera Partizana, Željka Obradovića, pa je zbog svega morao da reaguje i Dejan Radonjić, šef struke Crvene zvezde. Kaže da je to normalna reakcija.

- Uradio sam ono što sam smatrao da treba da se uradi - smatra Radonjić.

Zvezdu čekaju nova iskušenja u Evroligi, gde su uhvatili dobar ritam i želeće da ga nastave protiv uzdrmane Baskonije.

- Trošiti vremena na to koliko je teško... Tako je kako je. Imamo već danas trening i put za Baskoniju, sutra meč. Posle toga idemo za Madrid, imamo duel protiv Reala - rekao je Radonjić.

Osvrnuo se i na debitantski nastup Stefana Markovića u dresu Crvene zvezde. On za četiri minuta na terenu nije imao učinak, ali očekuje se da pokaže svoj potencijal u nastavku sezone.

- Smatram da je tim bio dobar, da smo odigrali dosta dobar meč i to je bilo najvažnije - zaključak je crnogorskog stručnjaka.

Video: Radonjić nikad kraći iako je Zvezda pobedila u derbiju: Najvažniji su bodovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 99000

    15. novembar 2021 | 18:37

    Moralisu franjevci koji vredjaju Pesica, koji su Sasu Obradovica pogodili u glavu, i vredjali.Koji su vredjali najveceg sportistu sveta ikada Novaka.Franjevci koji su vredjali Kalinica zbog vilice i bolesti, zenu i porodicu Borjana, Gurovica, Covica...O takvim moralistima mi pricamo ljudi moji.

  • poy

    15. novembar 2021 | 18:02

    Radonja pusti glodare, oni su vredjali Covicevu zenu, Novaka i Pesica i nikom nista...Zoc je namerno pustio Darusafaku da bi Zvezda bila deveta u EL, znamo mi svi ko su oni..ne trosi vreme na njih

  • Miša

    15. novembar 2021 | 17:36

    Pošto licemeri glume iznenađenost i finoću, treba ih posetiti za ono u čemu uživaju, jer to je izgleda ok. Histeričnom vređaju Čovićeve porodice na najvulgarniji način, evo već deset godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA