Evroliga videla revolveraški obračun Srba, Lučić naneo novi poraz Guduriću i Đorđeviću

I Vladimir Lučić i Marko Gudurić su bili sjajni u svojim timovima, ali je Kori Volden doneo prevagu u korist nemačkog tima

  • 0
Vladimir Lučić Foto: Marko Jovanović

Kakav je ovo bio obračun dva srpska košarkaša na suprotnim strana. Vladimir Lučić je nosio svoj Bajern, dok je Fener bio na krilima Marka Gudurića. Na kraju, užitak pobede je osetio ipak Vladimir Lučić , pošto je njegov tim slavio sa 71:63, a srpski košarkaš je postigao 22 poena, na drugoj strani Marko Gudurić je imao 16.

Od ranije je poznati da Srbija ima respektabilne predstavnike u Evroligi, neki su "šesti igrač" u svojim klubovima, Gudurić se može podvesti pod tu kategoriju, iako je znao da bude mnogo bolji, dok je Lučić već poduže glavni igrač nemačkog kluba.

Lučić je to pokazao i u utakmici sa turskim velikanom, doslovno je zasipao koš Fenera odakle je stigao. Uzvraćao je Gudurić, ali nije mogao sam da bije bitku sa raspoloženim Voldenom i Rubitom.

Bajern je na bolji način počeo meč, prvu četvrtinu su dobili sa 22:13, da bi već u drugoj Fener uzvratio skoro pa istom merom (18:13), što je donelo egal na poluvremenu. Treća četvrtina je bila izuzetno neefikasna, Bajern je postigao tek 12 poena, a Fener tri manje...

Uspeo je turski klub da se probudi u poslednjoj deonici i dođe na korak od preokreta, ali je Bajern dodao gas i ponovo je napravio nedostižnu prednost.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Lučić posle Kine: Imali smo samo jedan plan kad smo već ispali iz borbe za medalju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA