Kari osramotio Bruklin, reakcija Hardena i Durenta sve govori o njegovoj partiji

Nemanja Bjelica se nije upisao u strelce za 11 i po minuta koliko je proveo u igri

  • 2
Stefon Kari Foto: AP/Tanjug

Na papiru je trebalo da bude derbi dva tima koji pretenduju na NBA šampionski prsten, na terenu je to ličilo na simultanku Stefona Karija i ubedljiv trijumf Golden Stejta nad Bruklinom rezultatom 117:99!

Kari je za manje od pola sata na terenu ubacio čak 37 poena, a koliko je bio raspoložen govori i podatak da mu je njujorška publika skandirala da šutira svaki put kada je lopta bila kod njega. Naravno, poslušao ih je...

Koliko je Kari bio dominantan govorio i video snimak na kom se vidi reakcija Kevina Durenta i Džejmsa Hardena koji su zajedno ubacili 43 poena. Prvi je imao 19, drugi 24, a poslednju deonici nisu ni igrali jer je bilo jasno da Bruklin gubi meč.

Vredi istaći i to da nije samo Kari bio junak Golden Stejta, već cela ekipa koja je u trećoj deonici igrala sjajnu odbranu. Njihovb najbolji igrač je zbog četvrtog faula morao na klupu na sedam minuta do kraja treće četvrtine, a Ratnici su davili Bruklin odbranom i bez Karija su napravili niz 20:11 za vođstvo od 22 poena razlike.

Endrju Vigins je sa 19 poena bio prvi iza karija, dok je Džordan Pul ubacio 17. Drejmond Krin je imao 11 poena, osam asistencija i šest skokova, a srpski košarkaš Nemanja Bjelica se za 11 i po minuta nije upisao u strelce. Imao je dva skoka i asistenciju.

S druge strane, osim Hardena i Durenta u ekipi Bruklina dvocifren je još bio Braun sa 14 poena. Bembri je imao devet, a po osam Edvards i Mils.

Voriorsi sada imaju skor 12-2, iako od početka sezone igraju bez jednog od najboljih igrača Kleja Tompsona i drugog pika Džejmsa Vajsmena. Očekuje se da se njih dvojica oporave od povrede i priključe timu u drugoj polovini sezone. Netsi sada imaju 10-5 i bez nade da će im se Kajri Irving uskoro vratiti.

Rezultati:

Bruklin – Golden Stejt 99:117

Juta – Filadelfija 120:85

Los Anđeles Klipers – San Antonio 106:92

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    17. novembar 2021 | 08:03

    Najbolji poenter ikada uzivanje ga je gledati

  • ime

    17. novembar 2021 | 09:27

    Duel 2 najbolja igrača sveta, Steph i KD. Želim da ih gledam u finalu, pogotovo zbog našeg Bjelice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA