Micić katastrofalan za tri i dovoljno dobar u pobedi Efes, Milutinov i CSKA poraženi u Barseloni

Vasa je imao katastrofalan problem u šutu za tri poena, pošto je gađao 1/10, ali je i pored toga sakupio 19 poena i bio drugi strelac ekipe

  • 0
KK Partizan - Anadolu Efes, Prijateljska utakmica Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Efesa slavili su u 10. kolu Evrolige protiv Olimpijakosa sa 88:69, a jedan od najboljih u turskom sastavu bio je Vasilije Micić.

Vasa je imao katastrofalan problem u šutu za tri poena, pošto je gađao 1/10, ali je i pored toga sakupio 19 poena i bio drugi strelac ekipe.

Od njega je bio efikasniji samo Rodni Buboa sa 29 poena i pet asistencija, dok je Filip Petrušev sakupio četiri poena i tri skoka.

Kod gostiju, Vezenkov je upisao 17 poena uz osam uhvaćenih lopti.

Barselona je na svom terenu bila bolja od CSKA iz Moskve 81:73, a najzaslužniji za tu pobedu bio je Nikola Mirotić koji je ubacio 21 poen uz osam skokova i jednu asistenciju.

Njega je ispratio Dejvis sa 14 poena, dok je u protivničkom sastavu Toko Šengelija upisao 17 poena uz šest skokova i tri asistencije.

Naš Nikola Milutinov je odigrao nešto više od 12 minuta i upisao samo po jedan poen i asistenciju uz tri skoka.

Što se tiče ostalih parova, Makabi je slavio protiv Monaka 95:84, dok je Uniks maestralno savladao vodeći Armani sa 97:71.

Video: Obradović otkrio kakva je atmosfera u ekipi posle poraza u derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA