Završilo se osmehom: Panter potapšao Željka, Obradović mislio da je to uradio skupljač lopti

Zanimljiva scena iz Štark Arene

  • 3
Obradović Foto: Youtube / Partizan BC / Printscreen

Košarkaši Partizana uspeli su sinoć da posle sjajne igre u završnici meča savladaju Budućnost na domaćem parketu i tako pokažu da su porazi od Andore i Crvene zvezde definitivno arhivirani.

Sjajna atmosfera pratila je crno-bele sa tribina, a i na samom terenu dalo se primetiti da košarkaši igraju sa visokom energijom, naročito u odbrambenim zadacima, što je na kraju i presudilo da pobeda ostane u rukama beogradskog tima.

Zanimljivo je bilo i u uvodu samog meča na zagrevanju. Dok su se košarkaši zagrevali, na teren je ulazio Željko Obradović, koji je standardno bio pozdravljen ovacijama sa tribina. Dok je prolazio ispod koša, najbolji igrač crno-belih, Kevin Panter ga je udario po leđima u znak pozdrava.

Međutim, Obradović očigledno nije shvatio da je to uradio Panter, već je pogledom odmerio skupljača lopti koji je stajao odmah pored. Nakon kratkotrajnog međusobnog pogleda, sve se završilo sa osmehom, a Žoc je nastavio ka klupi.

Pogledajte kako je to izgledalo u snimku iz Štark Arene.

Video: Partizan progutao Budućnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Korektor

    21. novembar 2021 | 14:57

    Sve je netačno što je napisano. Niti je u pitanju "sakupljač lopti", niti se Željko okrenuo ka njemu zbog poteza Pantera, već i pre toga. Samo se vremenski poklopilo nešto što nema blage veze jedno sa drugim.

  • Bili

    21. novembar 2021 | 13:07

    Bogami kako igra on će uskoro ili da skuplja lopte ili će ga oterati .

  • Šef

    21. novembar 2021 | 12:57

    Panter će uskoro i biti samo skupljač lopti! Otpadak!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA