Zvanično: Milosavljević ima novi klub, ide u grad koji je Partizan učinio besmrtnim

On je postao novi igrač Fuenlabrade

  • 1
Dragan Milosavljevic Foto: MN PRess

Ljubimac Grobara ide u jedan od najomiljenijih gradova ovog kluba, poput neke bajke, ali to se sada dešava na javi - Dragan Milosavljević je postao novi košarkaš Fuenlabrade.

Kao što je nedavno najavljeno, Fuenlabrada očigledno veruje da ovaj košarkaš ima još štošta da pokaže, te da njegovi dani nisu u potpunosti prošli. Milosavljević je sezonu počeo u Bursi, koju trenira Dušan Alimpijević, ali je i tamo dobio otkaz, dok je na njegovo mesto doveden još jedan bivši košarkaš Partizana.

Fuenlabrada kao grad je u srcu velikog dela navijača crno-belih, pošto su oni tamo savladali Huventud i postali prvaci Evrope pre skoro 30 godina.

Gagi Milosavljević je tokom karijere igrao za Radnički iz Kragujevca, kruševački Napredak, Partizan, Albu, Unikahu gde je imao i najbolje partije, da bi potom igrao i za Megu i Bursu. Ujedno se može pohvaliti i osvojenim srebrom sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu 2017. godine

Video: Milosavljević video moćan Partizan: Ovaj tim zaslužuje finale Evrokupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    22. novembar 2021 | 20:04

    Ha ha ha 👏 bravo , besmrtan !?! Jugoslavija više ne postoji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA