≫ 

Košarkašice Zvezde čekaju Olimpijakos u Evrokupu

Crveno-bele žele revanš Grkinjama

  • 0
ŽKK Crvena zvezda, kosarkašice Foto: MN Press

Кošarkašice Crvene zvezde mts u okviru 5.kola grupe E Evrokupa dočekaće Olimpijakos. Utakmica je na programu, u sredu 24.novembra od 20 časova.

Ulog je veliki, pobeda bi značila za obe ekipe plasman u plej-of. Olimpijakos bi obezbedio mesto u plej-ofu pobedom u Železniku, dok bi Crvena zvezda imala veliku šansu da dođe do te pozicije u poslednjem kolu.

Dobra vest jeste da Dragan Vuković konačno ima ceo roster na rasploganju i može da računa na sve igračice pred bitan duel sa prijateljskim klubom, koji će sutra biti u ulozi protivnika na parketu.

- Кompletni smo, možemo da računamo na sve igračice, Olimpijakos je u istom timu. Mislim da smo i u Atini odigrali dobro u prvoj utakmici, ali smo početničkim greškama u pojedinim periodima utakmice došli do poraza. Olimpijakos je dobra ekipa, ali mislim da mi možemo da odigramo još bolju utakmicu na našem terenu.

Кapiten Crvene zvezde Nevena Naumčev veruje da njene saigračice i ona mogu doći do bitne pobede.

- Najvažnije je da smo konačno kompletne, da smo zdrave. Olimpijakos je dobra ekipa, videli smo i u prvoj utakmici da koriste minimum prostora, ali mi verujemo jedna drugoj, našoj energiji i sigurno je da ćemo u takvom raspoloženju i izaći na teren. Posle tri utakmice ponovo igramo kod kuće, motivisane da se borimo za bitnu pobedu.

U prvoj utakmici, u dvorani „Mira i prijateljstva“, Olimpijakos je slavio 82-66. Ulaz na utakmicu 5.kola grupe E Evrokupa između Crvene zvezde mts i Olimpijakosa je besplatan. ККŽ Crvena zvezda mts apeluje na sve gledaoce da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani u Železniku nešto ranije. Za ulazak u halu potrebno je poneti potvrdu o vakcinaciji, brzom PCR testu ili potvrdu o preležanom virisu kovid-19.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA