Veliki Janis: Dečacima poklonio dres i patike za rođendan, jedan nosio Jokićevu majicu

Sjajan gest dvostrukog MVP-ja NBA lige

  • 1
Janis Adetokunbo, ispravka

Foto: Twitter / Milwaukee Bucks / Printscreen

Veliki košarkaš je Janis Adetokunbo, kako na, tako i van terena. I dok na parketu ređa uspehe i iz večeri u veče ubacuje rekordan broj poena, pored uvek nađe vremena za navijače, posebno one najmlađe.

Grčki košarkaš nigerijskog porekla imao je jako teško detinjstvo, pošto se njegova porodica doselila u Evropu, pa zbog toga uvek sa radošću gleda na pozive navijača za fotografije, autogram ili suvenire.

Ovoga puta su pred njega stala dva mala dečaka, koja su želela dres ili patike kao rođendanski poklon. Interesantno je da je jedan na sebi imao upravo Janisom dres, dok je drugi bio u opremi Nikole Jokića.

Nije se Janis uopšte obazirao na činjenicu da jedan od mališana nosi opremu Denvera, već mu je dvostruki MVP NBA lige u ruke predao dres u kojem je nastupao na noćašnjem meču. Veliki Adetokunbo je uz to proćaskao sa dečacima i shvatio da je jednom od njih rođendan, a da je drugi njegov brat.

 

Malo je reći da su deca bila oduševljena činjenicom da stoje i razgovaraju sa moćnim Janisom Adetokunbom, a da su na sve to dobila suvenir zbog kojeg će im "Grik Frik" postati verovatno najomiljeniji igrač u ligi.

Video: Moćni Janis je šampion i MVP finala: Pogledajte slavlje igrača i navijača Milvokija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA