Ostoja o svađi Kuruca i Zagorca: "Neistina! Klubovi da se ne bave vansportskim stvarima"

Predsednik Partizana govorio je i o kaznama koje klub plaća zbog navijačkih izgreda u Evrokupu

  • 6
Ostoja Mijailović

Foto: MN Press

Košarkaši Partizana od početka sezone pružaju jako dobre partije. Nalaze se u samom vrhu Evrokupa i ABA lige, gde će se do kraja boriti za pehar i šansu da naredne takmičarske godine zaigraju u Evroligi.

To je bio povod za gospodina Ostoju Mijailovića, predsednika kluba da gostuje na televiziji "Prva" u Jutarnjem programu, gde se osvrnuo i na neke manje lepe stvari koje su se u medijima pisale o klubu u poslednjih par nedelja.

Pre svega, tu je mislio na navodnu svađu između Rodionsa Kuruca i Radeta Zagorca. Predsednik Partizana tvrdi da je to apsolutna laž.

- Jednostavna je situacija, uprave klubova moraju da prestanu da se bave vansportskim stvarima, moraju da se vrate na parket. Ne treba ulagati u spinovane vesti, vidite situaciju da su izašle vesti da su se Kuruc i Zagorac potukli na treningu. To su stvari koje nisu istinite - rekao je Mijailović.

On se dotakao i kazni za Partizan u Evrokupu zbog nedoličnog ponašanja navijača. Jedan od njih pogodio je sudiju Anhela Migela-Pereza u glavu na meču protiv Lijetkabelisa, što je koštalo crno-bele punih 5.000 evra.

- Mi smo kažnjeni u Eurokupu za poslednje dve utakmice 20.000 evra. Prihodi za karte za ta dva meča, van sezonskih ulaznica, su nam nešto manji. Mi ćemo sada raditi na tome da razvijemo kamere sa visokom rezolucijom i naći ćemo ljude koji ubacuju predmete na parket, da ih kaznimo i da im zabranimo dolazak na utakmice - rekao je predsednik Partizana.

Bez obzira na sve, tvrdi da je to samo jedna mala grupa navijača i zahvalio je svim ostalim na bezrezrevnoj podršci.

- Ali ja ponavljam mi imamo najbolje navijače na svetu, to ne radi većina nego jedna mala manjina koja je uvek protiv svega što je dobro - istakao je Ostoja za TV "Prva".

Video: Ostoja Mijailović na promociji Željka Obradovića: Pretrpeo sam mnogo udaraca, ali se isplatilo danas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    28. novembar 2021 | 13:27

    E moj Ostoja ti si prvi koji ne govori istinu, kao nije bilo svadje a Zeljko ih izostavio iz ekipe samo zbog hira, to mozes da pricas svojoj zeni ako ti veruje nama ne mozes.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    28. novembar 2021 | 13:14

    Ма јок, видели људи па лажу😂😂😂...јел било оно, ти се сад извини, Ђура ће ти опростити што те тукао😂😂😂...циркус, али прескуп, на терет нас грађана

  • Lol

    28. novembar 2021 | 13:17

    Kome se zalis. Strasan si ti sportski radnik. Nasla se Vila u cem nije bila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA