≫ 

Juniori Zvezde u NBA režimu: Mladić zakucao i umalo slomio obruč, koš se savio do poda

Saigrači sa klupe su u neverici gledali šta se dešava

  • 2

Juniori Crvene zvezde izvojevali su tešku pobedu protiv novosadske ekipe Star 82:76 na gostujućem terenu u okviru šestog kola RODA juniorske lige Srbije. Meč je obeležio mladi Luka Vudragović koji je jednim zakucavanjem umalo slomio i koš, a ubacio je čak 23 poena.

Zvezda igra sjajno ove sezone u ovoj ligi, oni su upisali svoj šesti trijumf u isto toliko mečeva, uz koš razliku +139, što jasno pokazuje da dominiraju u ovom uzrastu.

Ruku na srce, ekipa Stara ih je dobrano namučila, čak su imali vođstvo i posle prvog poluvremena (41:34), da bi se ta prednost topila i na kraju prerasla u pobedu Crvene zvezde od šest razlike (82:76). Najzanimljivij trenutak meča se dogodio tokom drugog dela igre, na pet minuta do kraja, kada je Luka Vudragović zakucao i zamalo slomio koš.

Posle zakucavanja, koš se savio do poda, a Vudragović je završio na zemlji. Sve u svemu, bitno je da se ništa loše nije desilo, a kako je to sve izgledalo možete videti u video klipu na 51:10 koji se nalazi na samom vrhu teksta.

Video: Marković pokazao zašto je došao u Zvezdu: Prelepa asistencija za kucanje Cirbesa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    29. novembar 2021 | 09:44

    Ово се може посматрати и као метафора, генерално, тако Звезда закуцава државни пројекат јсд 32 загорску и савија на колена...и милогорце наравно...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA