≫ 

Cecin hit grmeo na treningu Dalasa, Dončić i Bobi u društvu poznatog holivudskog glumca

Džejmi Foks slušao Cecu i vežbao šut sa Dončićem

  • 0
Luka Dončić

Printskrin: Instagram

Košarkaši Dalasa u noći između nedelje i ponedeljka nisu igrali svoj meč u NBA ligi, ali zato jesu odradili trening pred duel sa Klivlendom koji je na programu u sredu ujutro od 2.30 časova!

A na tom treningu su imali i specijalnog gosta - poznatog holivudskog glumca Džejmija Foksa koji je na sebi imao i dres Maveriksa sa svojim imenom.

Pomenuti Foks se u jednom trenutku zagrlio i pozdravio sa Lukom Dončićem, dok je u pozdadini "gruvao" poznati hit Svetlane Cece Ražnatović "Sećaš li se lepi grome moj." Foks je potom izašao i na parket, gde je šutirao zajedno sa Slovencom. I odlično mu je išlo, jer je pogodio trojku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bad Bunny Basket (@badbunnybasket)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Detrás del Arco (@detras_del_arco)

 

Sa pomenutim Foksom se družio i Boban Marjanović koji je na svom Instagram storiju podelio kratak snimak na kom se vidi kako glumac pokušava da postigne koš preko Srbina, ali mu to nije polazilo za rukom.

Inače, na početku ove sezone Dalas ima skor 10:8, dok su na poslednjih pet mečeva doživeli četiti poraza. I onaj jedan trijumf su izvojevali na jedvite jade, posle produžetka protiv Los Anđeles Klipersa.

Video: Dončić lumpovao uz Severinu posle ugovora života, na žurci bio i Bobi Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA