Majami spreman za Jokićevu braću: "Kog vraga kupujete karte? Šta hoćete da uradite?"

Tenzije rastu pred okršaj između Nagetsa i Hita

  • 3
Nikola Jokic i braca VS Braca Moris, Batler, NBA Poster feature Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Profimedia/Dustin Bradford/Tanjug/AP

Denver noćas gostuje ekipi Majamija prvi put od dobro poznatog incidenta između Nikole Jokića i Markifa Morisa. Amerikanac je "prljavo" faulirao srpskog košarkaša, ovaj je grubo uzvratio i sa leđa ga oborio na parket, a sve je završeno suspenzijama i novčanim kaznama.

Posle samog meča bilo je dosta prašine, oglasila su se braća Jokić, potom je u čitavu priču upala i Morisova rodbina i tenzija je dostigla sam vrhunac. Zbog toga se traži karta više za večerašnji duel na Floridi, mada je veliko pitanje da li će se na parketu naći i sam Nikola koji već neko vreme odsustvuje zbog povrede.

Video: Besni Jokić nabo Morisa s leđa zbog prljavog faula: Srpski centar izbačen sa utakmice

I dok u Majamiju tvrde da su tu samo da bi igrali košarku, ne možemo da se ne zapitamo kako bi izgledao novi okršaj Nikole i Markifa oči u oči.

- Nemam ništa sa tim. Igraćemo košarku, ovo drugo je završeno. Stalno slušam o tome kako braća Jokić kupuju karte za utakmicu. Bolje im je da se ponašaju kako treba, a ne da dolaze ovde da prave nevolje. Majami je moj grad, to je moj grad - rekao je Haslem sa pomalo pretećim tonom.

Potom se osvrnuo i na činjenicu da će braća Jokić biti prisutna u dvorani.

- Kog vraga kupujete karte? Da dođete i da radite šta? Ovo je moj grad. Ne počinjite ništa i ništa se neće ni dogoditi. Dođite i uživajte u utakmici i nosite svoja d**** kući. Niko se neće kačiti sa tvojim bratom. Mi ovde dolazimo da bismo igrali košarku - rekao je Haslem.

Za sve one koji bi voleli da isprate ovaj okršaj obezbeđen je i direktan televizijski prenos. Početak utakmice je od 01.30 časova po našem vremenu na Areni Sport 1 Premijum.

Video: Pobegao glavom bez obzira: Ovako bi izgledao susret braće Jokić i Morisa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    29. novembar 2021 | 10:00

    Pa lepo im reče čovek, ako su uopšte i planirali da idu.Mada mislim da je novinarima dosadno, pa oko svega prave i filuju priču.

  • Перагеније

    29. novembar 2021 | 10:07

    "Majami je moj grad, to je moj grad" - МОЈ тата је јачи од твог тате...

  • čola

    29. novembar 2021 | 11:19

    Idu braća da gledaju utakmicu i da navijaju za svog brata šta je tu sporno.jeli trebaju da podnesu molbu za vizu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA