Nekadašnji Ol-star igrač pravi društvo moćnom Janisu, Kazins se priključio Baksima

Sjajni Adetokunbo sada će imati dobru podršku u reketu

  • 0
DeMarcus Cousins, Demarkus Kazins

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji Ol-star igrač, Demarkus Kazins u narednom periodu praviće društvo jednom od najboljih košarkaša NBA lige i dvostrukom uzastopnom MVP-ju, Janisu Adetokunbu, pošto je potpisao ugovor sa Milvoki Baksima.

Poznati centar je dobio priliku da se dokaže od aktuelnih šampiona NBA lige, nema garantovan ugovor, ali ukoliko se dobro pokaže, Baksi su spremni da sednu za sto i razmotre sve opcije.

 

Prošlu sezonu, Kazins je započeo u Hjuston Roketsima, da bi nakon toga bio deo Los Anđeles Klipersa sa kojima je poražen u finalu Zapadne konferencije. Tokom karijere je još nastupao za Sakramento, Nju Orleans, Golden Stejt i Los Anđeles Lejkerse.

Četiri puta je bio učesnik Ol-star mečeva, a dva puta je bio deo najbolje petorke u NBA karavanu. U poslednjih nekoliko godina doživeo je dve teške povrede zbog kojih je bio odvojen od terena.

U toku svoje dosadašnje NBA karijere koja traje već 10 godina, Kazins je u proseku beležio 20,4 poena po utakmici uz 10,6 skokova. Videćemo da li je on konačni deo slagalice Milvokija u nastojanju da dođu do drugog uzastopnog šampionskog prstena.

Video: Pa šta je samo Janis Adetokumbo radio Džejmsu i Lejkersima to je za priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA