≫ 

Ona je ukrotila Jokićevog brata: Nekad hapšen zbog nasilja, a zbog nje je postao romantik

Atraktivna devojka sedela je između Strahinje i Nemanje na meču u Majamiju

  • 15

Video: Jokić u zagrljaju braće nakon što je demolirao Majami: Nemanja i Strahinja iza klupe čuvali Nikolu

Jokićeva braća bila su u centru pažnje na meču u Majamiju, gde je njihov brat Nikola zaigrao posle pauze od nekoliko utakmica zbog povrede ruke i odmah je dominirao sa 24 poena, 15 skokova i 7 asistencija u pobedi Denvera.

Nikola se tako osvetio navijačima Hita za zviždanje na terenu i uvrede, ali i igračima ovog tima za prljav potez i guranje s leđa od strane Markifa Morisa.

Pored Nikole, i njegova braća našla su se na meti navijača Majamija, naročito zbog prepucavanja koje su imali preko Tvitera sa braćom Moris.

Uz Jokićevu braću, koja su za meč sa Majamijem bila smeštena tik uz teren odmah iza klupe Denvera, bio je i Nikolin agent Miško Ražnatović, a sa Stahinjom, najstarijim od braće Jokić, je bila očigledno i njegova nova devojka.

On je sa lepom brinetom ušao u halu tako što je držao za ruku, a sedeo je i pored nje tokom čitavog meča.

Takođe, snimljeni su kako šetaju ulicama Majamija, gde je Strahinja takođe držao devojku za ruku, poput pravog romantika, što bi malo ko očekivao od momka od koga strahuje Amerika i NBA liga.

Video: Pojavio se snimak Jokićeve braće ispred hale: Šire se ulicama Majamija, niko ne sme da im pisne

Strahinja Jokić je svojevremeno uhapšen u Denveru posle prijave bivše devojke, koju je navodno davio nakon što mu je posle svađe odgovorila sa koliko je momaka bila pre njega.

Jokićeva braća poznata su u Americi kao opasni momci. Sam Nikola je svojevremeno pričao da su jedine osobe koje se plaši u životu njegova braća, a otkrio je i da su ga svojevremeno gađali noževima dok su bili deca tokom igre.

Sada su Nikolini najveći zaštitnici u NBA ligi, pa su tako često ulazili u klinč sa nekim protivničkim igračima, poput Devina Bukera iz Finiksa, a nije im strano ni nastranje na sudije.

Video: Jokićeva braća zamalo uletela da prebiju Bukera: Obuzdavali ih na tribinama, pljuštale srpske psovke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter

    30. novembar 2021 | 10:50

    Klasicne nase bitange koje sa 35 god nista u zivotu ne rade i zive na racun onog konjusara! Da je srece da se nikad i ne vrate vise u Srbiju i ne brukaju nas.

  • Pfff

    30. novembar 2021 | 12:43

    Ona je samo ukrotila novcanik

  • Kikii

    30. novembar 2021 | 16:20

    Drvoseče..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA