≫ 

Partizanu nije valjao, preporodio se od odlaska, sad ga povezuju sa Barselonom

Brajan Angola beleži veliki uspon u karijeri

  • 0
brajan angola Foto: MN Press

Kolumbijski košarkaš Brajan Angola (27) nije uspeo da se predstavi navijačima Partizana u najboljem svetlu, spletom određenih okolnosti nije dobio prostora kod Andree Trinkijerija, pa je rastanak bio logična posledica takvog odnosa.

Karijera mu je posle Partizana išla samo uzlaznom putanjom, eksplodirao je u izraelskoj Ironi Nes Zioni odakle je posle samo jedne sezone napravio novi iskorak u karijeri potpisavši na dve godine za grčki AEK. Za grčki klub beleži sasvim solidne poenterske partije u FIBA Ligi šampiona.

Danas stiže vest koju prenosi košarkaški portal "Tiempodebasket", a glasi da je Angola na meti nikog drugog do slavne Barselone. Ništa sem toga se ne navodi u vezi sa ovom informacijom. Navode se izvori lokalnih medija.

Podsetimo se kako je Angola svojevremeno opisao svoj boravak u Partizanu i razloge zbog kojih nije uspeo u crno-belom taboru.

- Skoro da nisam igrao, bilo je određenih problema sa trenerom i odlučio sam da promenim klub. Ovo je novi izazov, ostalo je više od pola sezone, a to nisam želeo da propustim. Izraelska liga je veoma dobra, tim je jedan od najboljih u ligi, a na meni je da radim i pokažem sve što umem. Nisam odustao od NBA lige, dolazak u Partizan je to malo odložio, ali ću učiniti sve da ostvarim san - rekao je Brajan Angola za "Tiempo".

Video: Doktorke iz kovid bolnice u Batajnici zahvalile Partizanu pozirajući u crno-belim dresovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA