Košarkaši Zvezde pred novi evroligaški megdan: "Biće teško protiv Lojda i Berona"

Branko Lazić i Luka Mitrović očekuju težak meč, ali veruju da će crveno-beli pokazati bolje izdanje

  • 4
KK Crvena zvezda, Branko Lazić, Luka Mitrović Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde Luka Mitrović i Branko Lazić kažu da će meč protiv Zenita biti težak, ali da će timskom igrom pokušati da se na pravi način suprostave rivalu. Istaknuto je posebno da Zenit ima odličnu spoljnu liniju, gde su i Zvezdini bivši igrači Bili Beron i Džordan Lojd.

Zvezda u petak od 19 sati gostuje Zenitu u Sankt Peterburgu u 13. kolu Evrolige.

- Ne želimo da obećamo pobedu, ali želimo da se pokažemo u boljem svetlu nego što je top bilo u prethodne tri utakmice, da konačno pokažemo naše pravo izdanje i da se na taj način suprostavimo jednoj sjajnoj ekipi, da li će to biti dovoljno videćemo. Želja nam je da se pokažemo u boljem svetlu - rekao je Mitrović novinarima pred put u Rusiju.

- To je ekipa koja je izuzetno popunjena na svim pozicijama, njihova najveća snaga možda leži u bekovima koji su nam dobro poznati. Džordan Lojd, Bili Beron, igrači koji imaju mnogo poena u rukama. Treba će nam timska igra i timska odbrana, kako bismo im se suprostavili - zaključio je Mitrović.

Lazić se nada da će ekipa odigrati bolje nego u prethodnim mečevima.

- Biće izuzetno teško, pre svega što idemo u goste jednoj sjajnoj i iskusnoj ekipi, a njihovi dosadašnji rezultati pokazuju u kakvoj su formi. Očekujem zaista tešku utakmicu, ali siguran sam da ćemo mi u odnosu na prethodni meč dati sve od sebe da ispravimo greške da i se što bolje pokažemo u Rusiji. Ako budemo u prilici za pobedom, daćemo sve od sebe da bismo došli do trijumfa - rekao je Lazić.

Video: Igrači Asvela se pogubili od zaglušujuće buke koju su stvorile Delije: Jedan krenuo, ostali stoje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    1. decembar 2021 | 17:00

    Da ali mi Bilija volimo, ne zviždimo i ne pljujemo bivše igrače zato što su napredovali, kao crnogorci Ivanoviću npr. Još se pamti i peva TRI KORAKA HOĆU JA!!! Daće Bili neki bratski faul!

  • Lun kralj ponoći

    1. decembar 2021 | 17:18

    Radonjić i njegov FMP-2 ne žele da obećaju pobedu a za poraz ćute jer to spremaju svojim sekundarvima i limenkarima kao iznenadjenje. Samo napred zapečatite to 16 mesto da vam niko ne može ništa.

  • rezim

    1. decembar 2021 | 16:52

    hajd neka bude ,minus 15 ..nemojte opet stat na 20..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA