≫ 

Milutinov zasenio Nedovića u Moskvi, Gudurić oživeo Fener, Lučić zgazio Asvela

Milutinov je završio susret devet poena i 13 skokova uz tri asistencije, dok je Nedović dao 14 poena uz pet skokova i jednim dodavanjem

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos Foto: Marko Jovanović

Košarkaši CSKA su na svom terenu, u 13. kolu Evrolige, savladali Panatinaikos 97:77, a Nikola Milutinov i Nemanja Nedović su odigrali dobre partije, samo što je centar "armejaca" ipak izašao kao pobednik.

Milutinov je završio susret devet poena i 13 skokova uz tri asistencije, dok je Nedović dao 14 poena uz pet skokova i jednim dodavanjem.

Najefikasniji u redovima Moskovljana bio je Aleksej Šved sa dabl-dabl učinkom 17 poena i 13 asistencija, dok je Vajt bio najbolji u redovima Panatinaikosa sa 19 poena.

Marko Gudurić je imao svoju noć i na pravi način je izveo Fenerbahče iz krize (makar otpočeo taj zadatak). Turski klub je savladao Monako na svom terenu sa 96:86, a Gudurić je sa 18 poena, četiri asistencije i dva skoka bio najbolji u svom timu uz Jana Veselog koji je ubacio isto toliko.

Džejms je u gostujućim redovima upisao čak 31 poen, ali nije mogao sam u Istanbulu.

Vladimir Lučić je odigrao fenomenalnu partiju i sa 18 poena, osam skokova i jednom asistencijom bio drugi strelac u Bajernovoj pobedi nad Asvelom 73:65.

Od njega je bio efikasniji samo Rubit sa 19 poena i 12 skokova, a za Bavarce je minute dobio i Ognjen Jaramaz koji je dodao dva poena.

Baskonija je na gostovanju poražena od Žalgirisa 72:68, a Vanja Marinković je upisao samo jednu asistenciju za četiri minuta provedenih na terenu u dresu španskog predstavnika.

Polaganjem Jabuselea na tri sekunde do kraja, košarkaši Reala iz Madrida savladali su Makabi kod kuće sa 72:70 i sada imaju skor 11-2 na vrhu Evrolige, dok je ekipa iz Tel Aviva na sedam pobeda i šest poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Ono kad lopta neće u gol: Igrač 2 puta sa gol linije i jednom prečka spasili Javor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA