Zvezda čeka Olimpijakos, Barsu u Bajern u Pioniru: "Evo zašto nećemo u Arenu"

Čelnici kluba odlučili da tri meča igraju u staroj dvorani iako je Štark Arena slobodna

  • 21
Dejan Davidovac Foto: Marko Jovanović

Košarkaše Crvene zvezda mts nakon gostovanja u Sankt Peterburgu, u kratkom vremenskom periodu očekuju tri vezane utakmice u Beogradu i tri spektakla protiv ekipa Olimpijakosa, Barselone i Bajerna.

Mečevi u Beogradu igraće se prema rasporedu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja 09.12.2021. godine (Olimpijakos), dok su mečevi sa Barselonom i Bajernom “duplo” kolo koje je na programu 14.12. i 17.12.2021.godine!

Odlukom kluba sve tri utakmice (mečevi 14,15. i 16.kola EL) igraće se u hali Aleksandar Nikolić koja je dom naših košarkaša i hala u kojoj naš prvi tim trenira tokom cele sezone.

Odluku da se ovi izuzetno važni mečevi igraju u dvorani Aleksandar Nikolić obrazložio je direktor kluba Filip Sunturlić :

Kao klub bili smo primorani da sagledamo sve aspekte i okolnosti u kojima trenutno radimo i funkcionišemo kao klub: i one sportske, zdravstvene, kao i poslovne. Svesni smo da ne možemo da zadovoljimo sve aspekte, posebno onaj poslovni, ali igranje u hali Aleksandar Nikolić smatramo odlukom koja je u ovom trenutku najboljem interesu kluba iz više razloga. Ova odluka da naredne tri utakmice koje su i sa takmičarskog aspekta vrlo važne za naš tim, može biti proširena i na neke naredne mečeve prvog tima u EL koje su zakazane i planirane da se igraju u Štark Areni.

- Koristim ovu priliku da pozovem sve naše navijače da pruže veliku podršku našem timu u ovom izuzetno važnim ali i teškim mečevima, poštuju sve COVID protokole, ali i sportski fer navijaju, kako bi izbegli bilo kakve kazne Evrolige u narednom periodu - rekao je Šunturlić.

O svim ostalim važnim informacijama koje su vezane za ove utakmice: od prodaje karata, zdravstvenih protokola, do pozicija u hali za sve vlasnike ulaznica za utakmice u Štark Areni, KK Crvena zvezda mts će se oglasiti posebnim saopštenjem početkom naredne nedelje, pred utakmicu sa Olimpijakosom.

Video: Marković pokazao zašto je došao u Zvezdu: Prelepa asistencija za kucanje Cirbesa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    3. decembar 2021 | 13:01

    Да се смрзнеш каква имена долазе, а не нека Андора, Анортозис и ко зна каква све боранија..али име, клуб, реноме, бренд, навијачи којима се диве и противници

  • D

    3. decembar 2021 | 12:16

    Pa ne mogu da napune ni pionira a ne Arenu. To je jedini pravi razlog

  • .....

    3. decembar 2021 | 12:19

    Pa zato sto vise niko ne dolazi da ih gleda a u pioniru se to duplo manje vidi BRUKA I SRAMOTA sta ovaj fmp vise izvodi 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA