≫ 

Banja Luka na nogama, stiže Partizan i najbolji evropski trener ikada

Željko Obradović stiže prvi put u Banja Luku od kada je na čelu crno-belih

  • 12
Aleksa Avramović, Želimir Željko Obradović Foto: Marko Jovanović

Crno-beli su otputovali u Laktaše! U 10. kolu  ABA lige, košarkaši Partizana NIS će se u subotu, 4. decembra sastati sa ekipom Igokee m:tel u Republici Srpskoj.

Duel protiv tima koji je u dosadašnjem toku šampionata, na svom terenu zabeležio četiri pobede i jedan poraz, dolazi nakon reprezentativne pauze tokom koje je Partizan imao čak devet reprezentativaca u različitim timovima.

Trener Partizana NIS, Željko Obradović je u utorak i sredu ponovo okupio tim. Pred polazak na put, Obradović je izjavio:

- Igokea je dobar tim, bilo gda da igra i sigurno da iziskuje veoma dobru pripremu. Mi smo trebali da reagujemo na trenigu i juče i danas, i naravno radićemo i sutra sve one detalje koje su bitni za igru Igokee. Oni su tim sa velikim iskustvom, promenjen u odnosu na prošlu godinu ali sa istim konceptom jer je isti trener koji radi izvanredno.

- Mislim da ćemo morati da dosta vodimo računa o njihovoj odbrani koja je veoma specifična i da shvatimo na koji način treba da ih napadamo. Naravno uvek imamo u vidu i to kako ćemo mi da pripremimo odbranu i kako ćemo da neutrališemo njihove najbolje igrače, odnosno način na koji žele da poentiraju u ovoj utakmici", poručio je Obradović

Video: Obradović kratak posle prvog derbija od povratka u srpsku košarku: Imali smo katastrofalan šut

Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goci

    3. decembar 2021 | 13:12

    Hmm, znaci ipak je dozvoljeno imati svoju filijalu u ABA ligi? Napred Obradoglu, osvetlaj obraz Turskoj!

  • Crna Gora voli Partizan

    3. decembar 2021 | 13:07

    I Zoca.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    3. decembar 2021 | 13:34

    Исти им статут или како то већ рекоше њихови потписници још 2007, ти вееелики фаворити ципирипи купа, док им не дође Звезда, или Андора, страшна...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA