Micićev saigrač vređao Lamoniku na Instagramu zbog jednog faula: "Želeo je da me izbaci"

Ilija Belošević pravio je društvo italijanskom arbitru zajedno sa Mehdijem Difalom

  • 0
Šejn Larkin i Luiđi Lamonika Foto: MN Press i Marko Jovanović

Buran meč između Anadolu Efesa i Barselone završen je pobedom gostiju posle drame i odigranog produžetka (93:95). Jedna od najvećih zvezda tima, Šejn Larkin je te momente morao da odgleda sa klupe, pošto je već na početku dodatnih pet minuta zaradio isključenje.

Nadaleko poznati Luiđi Lamonika dosudio mu je peti prekršaj, zbog čega je Larkin neočekivano pobesneo na sudijsku trojku i kritikovao je i vređao putem društvenih mreža, zbog čega ga sigurno očekuje kazna. Zajedno sa Italijanom sudili su Ilija Belošević i Mehdi Difala iz Francuske.

- Nikada ne dolazim na Instagram kako bih objavljivao ovako nešto, ali ovo je stvarno s***e. Ovako sam ja dobio peti faul na meču. Pogledajte snimak i recite mi u kojem ja trenutak pravim faul – pisao je Larkin i još je tagovao Evroligu.

Nije tu bio kraj, Larkin je potom udario još žešće na Lamoniku, tvrdeći da je italijanski arbitar svesno želeo da ga izbaci sa utakmice.

- Sudija je podigao ruku i pre nego što se bilo šta dogodilo. On je želeo da mi dosudi faul. Jedan od najboljih igrača drugog tima je dobio petu ličnu i ovaj sudija je želeo da izbaci i mene iz utakmice – kritikuje Lamoniku američki košarkaš sa turskim pasošem.

O Barseloni nema loše reči, naprotiv. Čestitao im je na pobedi i rekao da ima problem samo sa sudijama.

- Čestitam Barseloni na teško dobijenoj utakmici. Ništa ne želim da oduzmem od njih, oni su to zaslužili. Ali ova sudijska odluka je veliko s****e, j****e – sa psovkama je komentarisao sve Larkin.

Video: Naježim se kada čujem skandiranje MVP, MVP...: Micić poručuje da je fokus na finalu protiv Italije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA