≫ 

Jokićeva magija u Medison Skver Gardenu: Denver pregazio Njujork uz sjajnu partiju Srbina

Još jedno ubedljivo izdanje Nagetsa

  • 3
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Kultna dvorana "Medison Skver Garden" u Njujorku imala je ove večeri privilegiju da ponovo vidi na delu jednog od najboljih košarkaša sveta i uživa u njegovim majstorijama.

Nikola Jokić, prošlogodišnji MVP najkvalitetnije košarkaške lige, predvodio je Denver do nove ubedljive pobede nad čuvenim Niksima od 113:99.

Još jednom je Srbin pokazao zašto je najbolji i zašto ga se svi na parketima širom Amerike plaše.

Od starta je Nikola počeo da "zatrpava" koš domaćina, pa je utakmicu završio sa dabl-dabl učinkom od 32 poena i 11 skokova. Naravno bio je ubedljivo najbolji pojedinac na susretu u obe ekipe.

Ni ovoga puta nisu izostale čuvene Nikoline čarolije, pa su i oni najtvrdokorniji navijači Niksa morali da mu aplaudiraju dok je pogađao, ali i razigravao saigrače.

Jokić je toliko dobro odigrao ovaj meč da u poslednjoj četvrtini nije ni morao da ulazi u igru.

Pored već pomenutih 32 poena i 11 skokova za 27 minuta na parketu srpski centar je imao i 14/18 šut iz igre, 3/7 za tri poena, 1/1 sa linije slobodnih bacanja.Takođe zabeležio je i 5 asistencija i 4 izgubljene lopte.

Pored Jokića, Nadži je bio istaknut u redovima Denvera sa 21 poenom i osam skokova, dok je na drugoj strani najbolji u redovima Njujorka bio Džulijus Rendl sa 24 poena, 7 skokova i 8 asistencija.

Posle nove pobede Denver je sedmi na Zapadu sa skorom 11-11, dok su Niksi posle trećeg uzastopnog poraza 11. na Istoku sa skorom 11-12.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Skok u odbrani pa nerealna asistencija Jokića za trojku Hajlenda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nosmoking

    4. decembar 2021 | 22:11

    Bravo Jokaraaaa!!!!!

  • miladin

    4. decembar 2021 | 23:20

    Nema ti ravna u NBA.Amerkanci su odusevljeni a mi Srbi ponosni .Bre Pesicu napravi plan za njega Bobija i Bogdana.Svaka bi drzava bila srecna da to ima.

  • miro

    4. decembar 2021 | 22:35

    Srbine pored Nola si najbolji srpski sportista.Pesicu reaguj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA