Jokić radio stvar koju najviše voli pred partiju sezone, ima zanimljiv zahtev za upravu Denvera

Srpski košarkaš uživao je na jednoj ergeli u blizini Njujorka

  • 1
Nikola Jokić, Trke konja u Somboru Foto: Milena Đorđević

Vratio se Nikola Jokić na parket i Denver Nagetsi su ponovo na pobedničkom koloseku. Koliko srpski centar znači timu iz Kolorada svedoči i jučerašnji ubedljiv trijumf u "Medison Skver Gardenu" protiv Njujork Niksa (99:113) gde je tim srpskog košarkaša konstantno držao stvari u svojim rukama.

Nikola je meč završio sa 32 poena uz 11 skokova i pet asistencija. Bilo bi to verovatno i više da celu poslednju četvrtinu nije presedeo na klupi, jer je Denver uveliko rešio meč, pa je Maloun rešio malo i da ga odmori.

A zanimljivo je da je Jokić pre meča uočen na jednom prilično interesantnom mestu. Svi znamo koliko Nikola voli konje i koliko se njima bavi tokom svake pauze u svom rodnom Somboru, pa ne čudi što se pre susreta sa Niksima obreo na jednoj ergeli pod imenom "Medouslend" gde je uživao u vožnji.

Pitali su ga novinari da li je taj detalj možda presudio da ima više energije na terenu nego što je to uobičajeno.

- Zapravo, možda i jeste. Njih devetorica su bila sa mnom tamo i svi oni su bili i na utakmici. Sjajni momci i to je zaista jedna sjajna staza. Možda treba da provedem vreme sa konjima svaki put kada putujemo. Možda neko iz uprave kluba ili tako nešto može da proveri to - rekao je Nikola.

Videćemo da li će uprava Denvera uspeti da pronađe nove konjičke staze u Čikagu, Nju Orleansu i San Antoniju, gde će Nikola Jokić sledeće gostovati uz nadu u nove sjajne partije.

Video: Jokić u noćnom klubu u Majamiju, dočekan kao car: Di džej mu pustio Bože pravde, Nikola odlepio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To znači

    5. decembar 2021 | 09:02

    Od četvrtka ce biti kod nas☝ Što dalje znači da treba da se vakcinišemo🤮 Ne vredi vam,necu pa necu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA