Jokić imao energije za dvojicu: "Bio sam spreman da igram, ako sam im potreban - tu sam"

Srpski košarkaš nije ulazio na teren u završnih 12 minuta

  • 4
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Centar Denver Nagetsa, Nikola Jokić zablistao je kasno sinoć na meču protiv Njujork Niksa. Iako nije nastupio u poslednjoj četvrtini, jer je meč već uveliko bio rešen, srpski košarkaš može da kaže da mu je ovo bila najbolja partija sezone.

Za svega 27 minuta na parketu "Medison Skver Gardena" on je ubacio 32 poena uz 11 skokova i pet asistencija. Nikola je bio fantastičan, imao je visoke procente šuta i delovalo je da ima energije i za mnogo više.

- Bio sam spreman da igram. Imali smo prednost i trener je odlučio da me ne ubacuje. Ako sam im potreban, tu sam. Ako ne, presedeću - reči su Jokića posle utakmice.

On je bio i više nego zadovoljan izdanjem celog tima, ali je doduše imao jednu jedinu zamerku.

- Igrali su brzo. Stalno su trčali. Pokušali smo da kontrolišemo igru, dobro smo igrali pikenrol. Oni su loše šutirali, a mi dobro. Jedina stvar koju moramo da popravimo jesu skokovi - zaključak je srpskog centra.

Denver za sada ima polovičan skor u NBA ligi i bori se za mesto u plej-ofu ili plej-inu na kraju takmičarske godine. U sledećoj utakmici biće gost Čikago Bulsa.

Video: Jokić u noćnom klubu u Majamiju, dočekan kao car: Di džej mu pustio Bože pravde, Nikola odlepio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA