≫ 

Radonjić: Koncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita protiv Cibone

Crveno-beli u ponedeljak od 18 sati u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju tim iz Zagreba

  • 4
Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim mora da odigra koncentrisano da bi opravdao ulogu favorita u duelu protiv Cibone u ABA ligi.

Crveno-beli u ponedeljak od 18 sati u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju tim iz Zagreba, u 10. kolu regionalnog takmičenja.

- Nakon utakmice sa ekipom Zenita, okrećemo se obavezama u ABA ligi i sledećem protivniku ekipi Cibone. Radi se o mladoj i talentovanoj ekipi, pa ćemo pokušati odgovornom i koncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita u ovom meču - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Ekipa Crvene zvezde ima skor 8-1, dok je Cibona na učinku 6-4, a košarkaš Dejan Davidovac maksimalno poštuje sutrašnjeg rivala.

- Nećemo imati previše vremena za pripremu ove utakmice, u Beograd smo stigli tek u subotu u večernjim časovima. Naredni rival ekipa Cibone zaslužuje maksimalan respekt, mlada i ambiciozna ekipa, koja mnogo trči i koja može da napravi problem svakom rivalu. Mi želimo da opravdamo ulogu favorita u ovom meču, ali do bodova ćemo doći samo odgovornom i črstom igrom. Želimo da nastavimo sa pobedama pred seriju mečeva u kratkom vremenskom periodu koja nam sledi tokom ove i naredne nedelje - rekao je Davidovac.

Video: In memoriam: Tuga do neba! Preminuo srpski košarkaš Stevan Jelovac u 33. godini

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    5. decembar 2021 | 19:03

    Радоња зна да је аба за нас рекреатива...него, кад су га новинари питали пред неки претходни оно што је некад био дерби, јер тад био скучен распоред, каква су му очекивања...а Радоња, што се тиче очекивања, победићемо...и тако и би.. хит изјава

  • udea zg bg boysi

    5. decembar 2021 | 21:28

    Radonja..dolaze nam BRACA i molimo vas nemojte zestoko..mi cemo pevati i njihove pesme.ziga zaga ziga zaga himalaja...volimo ih i postujmo ih..udea nas spaja

  • miro

    6. decembar 2021 | 00:06

    Kao navodno glavnu nas suparnik u ABA ligi nam da za polivreme 21 poen a arcili drzavu za 20 miliona sta jos reci .Da nije zalosno bilo bi smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA