≫ 

FIBA objavila satnicu mečeva na Eurobasketu: Za Srbiju rezervisani udarni termini

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u Pragu uglavnom u udarnom terminu

  • 0
miloš teodosić Foto: MN Press

Krovna košarkaška organizacija FIBA objavila je satnicu za sve mečeve na predstojećem Evrobasketu, koji se održava od 1. do 18. septembra 2022.

Košarkaška reprezentacija Srbije će na predstojećem Evropskom prvenstvu grupnu fazu igrati u Pragu, a četiri od pet utakmica odigraće u terminu od 21 sat.

Srbija šampionat otvara u petak drugog septembra, kada će se sastati sa Holandijom od 21 sat. Dan kasnije našu reprezentaciju očekuje duel protiv domaćina Češke, a to će ujedno biti i jedini meč koji naša selekcija neće igrati od 21.00h, već će taj meč početi u 17.30h.

Nakon meča protiv Češke predstoji dan odmora, a zatim dueli sa Finskom i Izraelom. Potom sledi još jedan dan odmora, a zatim se u četvrtak osmog septembra zatvara grupna faza Evrobasketa utakmicom protiv reprezentacije Poljske.

Ukoliko izabranici Svetislava Pešića obezbede nokaut fazu, nastaviće takmičenje u Berlinu, gde se igra završnica Eurobasketa.

Video: In memoriam: Tuga do neba! Preminuo srpski košarkaš Stevan Jelovac u 33. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA