Tata Lebron mora da je srećan: Mlađi sin ima 14 godina, a već zakucava kao on

Bilo je primetno oduševljenje najstarijeg Džejmsa dok je gledao

  • 1
Brajs Džejms Printskrin: Twitter / Ballislife

Krv nije voda. Stara izreka koja bi se definitivno mogla primeniti i u kući Lebrona Džejmsa, pošto je i njegov mlađi sin, Brajs(14), već uspeo da zakuca i to pred očima svog tate. Bez sumnje, Lebron ne treba da brine za budućnost nakon svog odlaska u penziju.

Otkad se rodio Lebronov stariji sin, Lebron Džunior poznatiji kao Broni Džejms, odmah je jasno bilo da će ga tata pripremiti za najveće izazove u najjačoj ligi na svetu, a njega bi već za dve godine mogli da gledamo u NBA ligi.

Međutim, čak i mlađi sin "Kralja Džejmsa" pokazao je da poseduje ozbiljan napadački arsenal, pošto je već sa 14 godina uspeo da zakuca po prvi put u životu, i to na zagrevanju pred meč gde ga je tata gledao.

Naime, skauti iz najmoćnije lige na sveta su već potvrdili da Brajs poseduje sjajan šut i odlične plejmejkerske sposobnosti, te da za svoje godine igra perfektno. Prema nekim predikcijama, Brajs Džejms bi mogao da dođe u NBA ligu za pet godina.

Video: Neviđen NBA haos: Besan i krvav jurio Lebrona po celom terenu da ga prebije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA