Bivši plejmejker Zvezde bodri crveno-bele u Pioniru, na pomolu nova transfer bomba?

Radi se o Stefanu Joviću, nekadašnjem plejmejkeru kluba iz Beograda

  • 13
Stefan Jović, KK Crvena zvezda

Foto: Aba liga / Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde igraju svoj meč 10. kola ABA lige protiv Cibone u Pioniru, dok sa tribina imaju i podršku svog nekadašnjeg pulena Stefana Jovića, koji se nekoliko puta i ovog leta povezivao s klubom.

Ostao je Jović u mnogo lepom sećanju kod svih navijača u Beogradu, a čak i dalje drži laskavu titulu igrača koji je imao najviše asistencija na jednom meču Evrolige - 19 na meču protiv Bajerna.

Njegova pojava u Pioniru je pokrenula i moguće teme oko potencijalnog transfera u Crvenu zvezdu, međutim, s obzirom na to da crveno-beli imaju već četiri plejmejkera u rosteru - Nikola Ivanović, Nejt Volters, Stefan Marković, Aleksa Uskoković, malo je verovatno da će do transfera doći.

Video: Jović: Lazić je opravdano isključen, ova Zvezda ima sve!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki Voždovac

    6. decembar 2021 | 18:49

    Ako je tacno da Jovic dolazi (moj omiljeni igrac) onda veliko hvala predsedniku Vucicu sto nam ga je doveo. Forca Red Star!

  • cirkusanti

    6. decembar 2021 | 19:52

    ljudi mili..ima li veccirkusanata od ovih fmp ovaca..jos da vrate stimca i da jupe ringispil..iovako im se cijela bivsa juga ismijava i sprda sa njima...kad si mali pa te svi sutaju...

  • Cv

    6. decembar 2021 | 19:06

    Doveli opet pola repke i opet nema top 8

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA