Radonjić odao počast Jelovcu posle Cibone: "Teško je pričati o košarci u ovom momentu"

Trener Zvezde kaže da je večeras sve na parketu bilo u drugom planu

  • 0
Dejan Radonjić

Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je rutinski trijumfovala protiv Cibone u poslednjoj utakmici 10. kola ABA lige (86:72). Odličnim šutem sa distance, crveno-beli su uspeli da ostave goste "na distanci".

Susret je ipak ostao u senci prerane smrti našeg Stevana Jelovca, koji je juče preminuo nakon pretrpljenog moždanog udara. Zbog toga je meč počeo minutom ćutanja.

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić je jedan deo konferencije posvetio upravo nekadašnjem košarkašu beogradskog tima.

- Odradili smo utakmicu sa periodima dobre igre u oba smera, ali i greškama koje nas na kraju nisu koštale neizvesnije utakmice. Kontrolisali smo razliku i uspeli da dođemo do nove pobede. Pričati sada o utakmici u situaciji tragičnog događaja... Iskreno saučešće porodici Jelovac. Naš bivši igrač, reprezentativac Srbije - rekao je Radonjić.

Zvezda će se konačno više zadržati u Beogradu i neće imati mnogo gostovanja. Upitan je trener crveno-belih da li je to šansa da se forma ustali?

- Analizirajući sve što se dešavalo od početka sezone, nema lakih utakmica ni kod kuće, ni na strani. Mi se spremamo da odigramo meč protiv Olimpijakosa, jednog od najboljih timova Evrolige. Dolaze nam u trenutku kada igraju možda u najboljoj formi. Ne treba da gledamo previše unapred.

Nije želeo da rizikuje previše Radonjić sa Eronom Vajtom.

- Eron je ušao u trenažni proces, ali po planu i programu smo odlučili da ne bude u timu večeras - istakao je trener Zvezde.

Video: Kari Pešić objasnio zašto nije zvao Kalinića u reprezentaciju: On odlučuje ko pobeđuje, a ko gubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA