Trener Cibone iznenađen: "Nisam znao da sam smenjen, čeka me mesto u autobusu za Zagreb"

Vlada Jovanović nije imao mnogo šta da zameri svojim momcima

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Cibona Foto: ABA liga / KK Crvena zvezda / Dragana Stjepanović

Cibona je doživela peti poraz u ABA ligi na gostovanju Crvenoj zvezdi u Beogradu (72:86). Držali su se Zagrepčani u meču do polovine treće četvrtine, ali su potom poklekli i dopustili su Radonjićevom sastavu da dominira.

U opasnosti od smene, barem prema pisanju hrvatskih medija, bio je trener Cibone, Vladimir Jovanović. On je na konferenciji za medije odbacio te tvrdnje.

- Nisam znao da sam smenjen, nisam očekivao to pitanje. Čeka me mesto u autobusu i vraćam se za Zagreb. Može da me smeni onaj ko me je doveo tamo, a novinari mogu da pišu, ne da me smenjuju - rekao je Jovanović.

Potom je dao i osvrt na ovaj meč, kaže da njegovim igračima nema mnogo toga da zameri, uzimajući u obzir da su igrali protiv daleko kvalitetnijeg rivala.

- Odigrali su muški, čvrsto, bili su ozbiljni. To je njihov evroligaški kvalitet. Odigrali smo pristojnu utakmicu, u nekim delovima i parirali. To mi je drago. Mi imamo iz ovoga mnogo toga da naučimo. U ritmu smo sa mnogo utakmica i funkcionišemo najbolje što možemo. Nemam šta da zamerim igračima jer i kada su pravili greške, to su bile košarkaške greške. Mlada smo ekipa i nadam se da ćemo ići korak po korak.

I trener Cibone izjavio je saučešće porodici preminulog Stevana Jelovaca.

- To je tužna vest za celu javnost, jedan gubitak koji je veliki prvo za njegovu porodicu, a onda i za sve nas koji smo ga znali. Iskreno saučešće njegovoj porodici i prijateljima.

Video: Studenti još moraju da uče: Zvezda lagano pobedili SC Derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA