Srceparajuća poruka sestre Stevana Jelovca: "Znam da si sada jedan od anđela"

Porodici preminulog košarkaša je najteže

  • 1
Sara Jelovac, Stevan Jelovac

Foto: Instagram.com/s.jelovac

Smrt Stevana Jelovca potresla je čitavu Srbiju, ali i košarkašku evropu. Povremeni srpski reprezentativac preminuo je u od posledica moždanog udara, koji je pre dve nedelje doživeo u Atini tokom treninga u svom klubu AEK-u. Imao je samo 32 godine.

Od nejega su se oprostili mnogi srpski košarkaši, evropski klubovi, košarkaške institucije, posebno potresno oproštajno pismo imao je njegov agent Miško Ražnatović.

Ipak, sva ta tuga ne može da se meri sa onim što oseća njegova porodica. Njegova sestra Sara, za koju je posebno bio vezan, verovala je da će Stevan izdržati, a njena emotivna objava dok je se još Jelovac borio za život, rasplakala je Srbiju.

Nažalost, Stevan nije izdržao, a Sara se od njega oprostila uz tužan video koji je AEK objavio u sećanje na Jelovca, kao i uz emotivne reči.

- Ljubavi moja znam da si sada jedan od anđela. Volim te najviše na svetu - napisala je Sara Jelovac.

Stevan Jelovac je 14. novembra na treningu AEK-a izgubio svest i prevezen je hitno u bolnicu. Ispostavilo se da je u pitanju jak moždani udar. Hitno je operisan, nekoliko nedelja bio je u Atini u bolnici "Metropolitan Dženeral" nakon čega je prebačen u Srbiju posle dve nedelje na zahtev porodice.

Međutim, stanje se nije popravilo i 5. decembra je preminuo.

Kako je trener AEK-a otkrio, Stevan je imao povredu zgloba, zbog čega je kobnog dana radio odvojeno od ostatka tima. Pozlilo mu je tokom vožnje bicikla za trening, neko vreme je još bio svestan i komunicirao je sa članovima stručnog štaba i trenerima, posle čega je prebačen u bolnicu.

Video: Željko Obradović o tragičnoj smrti Stevana Jelovca: Velika tragedija, iskreno saučešće porodici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RW

    10. decembar 2021 | 19:20

    Shvatite me kako hocete, ali meni je jezivo ovo "ljubavi"... To se govori osobi sa kojom si u vezi ili braku, a ne bratu, sestri, detetu, itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA