≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Metropolitan - Partizan

Crno-beli na ispitu u Parizu u okviru šestog kola Evrokupa

  • 13
KK Partizan, KK Budućnost Foto: MN Press

Košarkaši Partizana u sredu od 20.30 u Parizu igraju meč šestog kola Evrokupa protiv Metropolitana. TV prenos meča možete da gledate na Sport klubu 1.

Partizan je trenutno na deobi prvog mesta u svojoj grupi sa skorom od 4:1, dok je francuski tim tik ispod sa skorom 3:2 iz prvih pet kola.

Crno-beli su protiv Metropolitana igrali i prošle sezone u okviru Evrokupa, gde su doživeli dva poraza, pa će tim Željka Obradovića sigurno imati i dodatni motiv za bolje izdanje u Parizu.

Partizan se posle dva vezana poraza od Andore i Crvene zvezde, koji su bili i jedini u dosadašnjem delu sezone, vratio na pobednički kolosek i nanizao je tri pobede, od čega je najteže izvojevana bila ova poslednja u Laktašima protiv Igokee, gde je došao do pobede u poslednjem minutu utakmice.

Sa druge strane, Metropolitan je u vrhunskoj formi, trenutno je prvi u francuskoj ligi, gde je ubedljivo trijumfovao protiv glavnih konkurenata i evroligaša. Asvel su pobedili sa 21 razlike, a Monako sa čak 27 poena prednosti.

Nema sumnje, crno-bele čeka izuzetno težak zadatak, a to potkprepljuje i podatak da su Francuzi i favoriti po kladionicama.

Video: Željko Obradović o tragičnoj smrti Stevana Jelovca: Velika tragedija, iskreno saučešće porodici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    8. decembar 2021 | 08:26

    Prenos na HRT 1 ili Hrt 2

  • UPPRD

    8. decembar 2021 | 11:55

    Samo jedan komentar Grobara i sve ostalo panterčići ustaihjebemžvalava....Teraju Avramovića,Zagora i Dangubića jer znaju šta ih čeka.

  • Mole

    8. decembar 2021 | 07:52

    E da je ziv radojica svega toga nebi bilo vec kilo belog i eto titula....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA