Jokić maltretirao rivale: Valančijunas će imati noćne more i vrtoglavicu zbog ovog poteza

Srbin pokazao različit arsenal oružja u napadu, a ovaj meč će posebno pamtiti reprezentativac Litvanije koji ga je čuvao

  • 2
Nikola Jokić Printskrin: Youtube/Denver Nuggets

Nikola Jokić je pokazao zašto je aktuelni MVP NBA lige! Neverovatnom partijom u Nju Orleansu, faktički je sam pobedio Pelikanse posle produžetka sa 120:112. Srbin je ostvario tripl-dabl uz 39 poena 11 skokova i 11 asistencija, a nije ga poremetio ni provokator koji je tokom celog meča mahao hrvatskom zastavom ispred klupe Denvera.

Jokić je bio fenomenalan, a posebno je svoj kvalitet pokazao u završnici regularnog dela meča, kada je sa pet poena doneo Denveru produžetak, a kasnije u dodatnih pet minuta postigao 11 poena i rešio meč.

Od 39 poena koliko je postigao na ovom meču, Jokić je neke od njih upisao posle fantastičnih poteza. Prikazao je različit arsenal oružja, pogađao je iz svih pozicija uz raznolike šuteve, a posebno upečatljiv bio je poen koji je postigao u samoj završnici kojim je faktički doneo produžetak.

Napravio je nekoliko rolinga, da se Valančijunasu zavrtelo u glavi i na kraju nije znao gde se nalazi, kada je srpski centar položio loptu i ubacio je kroz obruč.

Nije to bio jedini put da je Jokić namagarčio Valančijunasa, pošto ga je u produžetku jednom fintom naterao da poskoči i potom lagano poentirao.

Pogledajte i sve Jokićeve poteze sa njegovog meča sezone:

Video: Jokić u noćnom klubu u Majamiju, dočekan kao car: Di džej mu pustio Bože pravde, Nikola odlepio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA