≫ 

Čovek koji je mahao Jokiću zastavom Hrvatske je stari provokator: Zvao ga četnikom, ovo je pozadina!

Navijač sa hrvatskom zastavom prvi put je viđen na utakmici između Pelikansa i Denvera 2017. godine

  • 20
Navijač, hrvatska zastava, Nikola Jokić Printscreen: Twitter / Eurohoops

Nikola Jokić imao je sjajno veče protekle noći. U pobedi svojih Denver Nagetsa nad Nju Orleans Pelikansima (120:114) ostvario je tripl-dabl učinak od 39 poena i po 11 skokova i asistencija. Ipak ono što je obeležilo meč pored sjajne partije srpskog centra, jeste jedan navijač koji je mahao hrvatskom zastavom uvek kada bi Denver bio u napadu.

Momak sa hrvatskom zastavom nije prvi put u dvorani Pelikansa kada gostuje Denver Nagets, ista situacija viđena je i pre četiri godine. Tada je američka reporterka prišla momku misleći da se radi o zastavi Srbije i da on zapravo podržava Jokića, a navijač joj je potvrdno odgovorio, pa zatim Jokića nazvao četnikom i objasnio da ta reč ima pozitivnu konotaciju u Srbiji.

Samo godinu dana kasnije isti navijač, koji se 2017. godine predstavio kao Mark, viđen je na utakmici u kojoj su Pelikansi dočekali Portland Trejl Blejzerse. U tom trenutku jedini košarkaš koji je bio sa prostora bivše Jugoslavije u oba tima bio je Jusuf Nurkić, pa je moguće da dotični Mark pravi šou sa zastavom kako bi dobio svojih pet minuta slave.

Bilo kako bilo, Mark se nije baš dobro proveo protekle noći, pošto je dvoranu napustio i pre kraja utakmice, u trenutku kada je već bilo jasno da će Jokić i Nagetsi odneti pobedu u Kolorado.

Kako je to izgledalo pogledajte u galeriji:

Video: Jokić u noćnom klubu u Majamiju, dočekan kao car: Di džej mu pustio Bože pravde, Nikola odlepio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miladin

    9. decembar 2021 | 11:11

    Cetnici su bila otadzbinska srpska vojska koja je branila srpski narod a ustase njegove su bili fasisti koji su imali koncetracione logore.To je trebao neko da objasni ovom jadju

  • petar

    9. decembar 2021 | 11:19

    Da zna sta su ustase radili on bi se stideo .Cak su se i Nemci grozili kad su videli sta oni rade.svak se sramoti koliko moze a ovakvi maksimalno

  • Janko

    9. decembar 2021 | 11:28

    Koji su to pacenici.. Koliko je to ljubomorno i bolesno za posmatranje je i lecenje njihova patoloska mrznja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA