≫ 

Slukas: "Željko je genije, nije me iznenadio, Partizan je jedna od njegovih najvećih ljubavi"

Olimpijakos i grčki plejmejker gostuju Crvenoj zvezdi u 14. kolu Evrolige

  • 9
KK Olimpijakos, Kostas Slukas

Foto: MN Press

Košarkaši Olimpijakosa stigli su u Beograd gde ih očekuje meč 14. kola Evrolige u kom će gostovati Crvenoj zvezdi. Tim povodom Kostas Slukas govorio je za ''Sportklub''.

Iskusni plejmejker prokomentarisao je Crvenu zvezdu i trenutak u kom meč sa Olimpijakosom dolazi za ekipu Dejana Radonjića.

- Govorimo o Crvenoj zvezdi koja je veoma težak rival. Igraju veoma agresivno u odbrani i napadu, naročito na svom terenu. Dolaze nakon pobede nad Zenitom i to ekipi daje samopouzdanje. Takođe, mislim da smo i mi u dobrom momentumu, igramo dobru košarku i trenutno čuvamo dobru poziciju na tabeli - rekao je Slukas.

Slukas je dugo nosio dres Fenerbahčea, čak šest sezona u kojim mu je trener bio Željko Obradović. Grk je pun lepih reči za srpskog stručnjaka.

- Rekao sam mnogo puta da Željka vidim kao svog košarkaškog oca. Mnogo sam naučio od njega, ne samo o košarci, nego i generalno o životu, naučio me je kako da razmišljam, mnogo stvari van košarke. On je najbolji, on je legenda i mogu da kažem da je on jedan genije košarke. Ali i generalno kao čovek - izjavio je trostruki šampion Evrolige.

''Prva violina'' Olimpijakosa kaže da nije iznenađen povratkom Obradovića u Partizan.

- Za mene nije veliko iznenađenje što je otišao u Partizan, on ne može da bude van košarke, a mislim da je Partizan jedna od najvećih ljubavi koje on ima. On je tu da pomogne timu u ovoj situaciji - zaključio je Slukas priču o treneru crno-belih.

Olimpijakos je trenutno u Evroligi na trećem mestu sa skorom 9-4, dok je Crvena zvezda na 5-8.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Željko Obradović: Zvezda je drugi tim u Pioniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    9. decembar 2021 | 14:31

    Naš Žoc. Živ nam i zdrav bio 100g. Volim Partizan

  • nibrS

    9. decembar 2021 | 14:39

    Slukas uz svo dužno poštovanje, sad' će tebi košarkaški "stručnjaci" iz predgrađa objasniti ko je ko u svijetu košarke...

  • realno

    9. decembar 2021 | 15:16

    Genije sa top igračima i velikim budžetom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA