Panter oduševljen atmosferom iz Pariza: "Bilo je neverovatno, kao da smo igrali kod kuće"

Grobari su u Parizu od dvorane "Marsel Serdan" napravili mali "Pionir"

  • 4
Kevin Panter

Foto: Youtube / Partizan BC TV / Printscreen

Košarkaši Partizana ostvarili su juče u Parizu veliku pobedu protiv Metropolitana u Evrokupu (82:89). Bio je to prvi poraz francuskog tima na domaćem terenu u ovoj sezoni, a treba pomenuti da su na "vrućem" terenu u francuskoj prestonici gostovali Asvel i Monako.

Jedan od najvećih junaka pobede bio je Kevin Panter koji je sinoć posle dužeg vremena bio raspoložen šuterski i već za sedam i po minuta je stigao do dvocifrenog učinka, do kraja meča stigao je da ubaci 28 poena.

Iscrpljujući put svakako je uticao na najboljeg košarkaša Partizana, a tek da podsetimo da crno-bele već u subotu čeka još jedan težak meč protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi. Ekipa iz Ljubljane je sinoć poražena u pravoj maloj NBA utakmici protiv Virtusa (101:104).

- Umoran sam. Zabeležili smo pobedu na strani koja nam je bila veoma potrebna. Kao što sam već rekao, odbrana nas je dovela do pobede. Oba tima su imala dobar šut spolja, a mi smo uspeli da ih zaustavimo kada je to bilo potrebno - rekao je Panter.

Prokomentarisao je i svoju maestralnu partiju i ujedno se zahvalio navijačima koji su od dvorane "Marsel Sedran" napravili "Pionir" svojim spektakluarnim navijanjem.

- Hvala, cenim to. Samo sam bio jako fokusiran i želeo sam pobedu. Bilo je neverovatno, ma odlično. Osećali smo se kao da igramo kod kuće. To je zaista ludo - rekao je Panter za klupsku televiziju na Jutjubu.

Video: Svaka čast svima #1: Đoković da prepliva do Australije i Savić da najede vaterpoliste belog luka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • idemo, serpe i lopate

    9. decembar 2021 | 16:04

    citaju li ovi mali navijaci jos manjega kluba..znaju li ono o cemu ovaj covjek prica..ne znaju..galamiti za sitnu lovu i sendvic oni zovu navijanje..ovo je ljubav..sta oni znaju sta je to ?'

  • Sone

    10. decembar 2021 | 09:06

    Pokazali smo vam ljubav na derbiju 😁😂😂😂

  • C

    9. decembar 2021 | 16:42

    👲🧕

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA