NBA liga "pala" pred naletom korone: Prvi put u sezoni odlažu se utakmice, Čikago nagrabusio

Čak deset zaraženih imaju Bulsi i nisu u mogućnosti da sastave tim

  • 1
Nikola Vučević Foto: AP/Tanjug

Odolevala je prilično dugo NBA liga i odupirala se "upadima" koronavirusa, ali je i ona u nekom momentu morala da se preda i odloži neke utakmice. To se desilo prvi put ove sedmice, pošto su pozitivne slučajeve i to čak deset prijavili u Čikago Bulsima.

Svi oni moraće da uđu u kovid-protokol, zbog čega ova franšiza neće moći da sastavi ekipu za barem dve naredne utakmice, pa je NBA liga blagovremeno reagovala i pomerila susrete.

Najjače košarkaško takmičenje obavestilo je javnost da se utakmice Čikaga protiv Detroita, koja je bila planirana za utorak i Bulsa i Toronta koja je prema rasporedu bila određena za četvrtak, odlažu do daljeg.

U dosadašnjem toku sezone, košarkaši iz Čikaga imaju učinak od 17 pobeda i deset poraza i jedni su od glavnih konkurenata za visok plasman u Istočnoj konferenciji. Za njih nastupaju Nikola Vučević i Marko Simonović iz Crne Gore, a nalaze se na trećem mestu na tabeli.

Video: Bivša NBA zvezda provocirala Grobare, slao poljupce tribinama nakon isključenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA