≫ 

Emocije u Braće Jerković: Mega organizovala tradicionalni novogodišnji turnir za kraj 2021. godine

Promovisan je klupski kalendar i svi su se sjajno zabavili pred susret sa Partizanom u ABA ligi narednog vikenda

  • 1
KK Mega, KK Cedevita Olimpija Foto: ABA League / Mega Mozzart/Dragana Stjepanović

Tradicionalnom novogodišnjom utakmicom u svom Mega Fektoriju u beogradskom naselju Braće Jerković, košarkaši Mege su na sjajan način obeležili kraj 2021. godine. Revijalna utakmica je kao i prethodnih godina predstavljala svojevrstan turnir, gde su u tri ekipe bili podeljeni sadašnji igrači Mege, košarkašice Art Basketa, Megini treneri, kao i sponzori i prijatelji kluba.

Ekipa Mege igrala je u retro dresovima iz sezone 2013/14, a svi igrači koji su bili raspoređeni u ovaj tim nosili su dresove sa prezimenima Nikole Jokića i Vase Micića, najboljih igrača NBA i Evrolige za 2021. godinu.

Istovremeno je tradicionalno promovisan i kalendar kluba, koji su svi posetioci meča dobili na poklon. Isto tako, klub se potrudio da dodatno ulepša dan najmlađima, tako što je priredio brojna iznenađenja i slatkiše.

Ekipa Mege na kraju je odnela pobedu u konkurenciji preostala dva tima koja su nosila imena Art i Mozzart po nominalnom sponzoru tima ove sezone. U pauzama između susreta održano je i takmičenje u šutiranju trojki, gde su pobede odneli Zoran Matković i Nevena Rosić, koji su u finalu bili bolji od Dejana Vukosavljevića i Marte Mitrović.

Ovo nije bilo poslednje dešavanje za Megu u tekućoj kalendarskoj godini. Naprotiv, narednog vikenda čeka ih duel sa Partizanom na gostujućem terenu, kojim će zaključiti 2021. godinu i pokušati da iznenade velikog rivala.

Video: Karter u poslednjoj sekundi za pobedu Zadra u Beogradu: Mega se vratila iz -16, ali ostala bez čuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • С-17

    20. decembar 2021 | 22:51

    Леп догађај у мору сивила данашњице.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA