≫ 

Rubljov pričao o Novaku: “Deluje mi da Đoković neće otići na Australijan open, ne računaju na njega“

Ruski teniser o gorućoj temi u svetu tenisa

  • 7
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Vest da Novak Đoković navodno neće nastupiti na ATP kupu uzdrmala je tenisku javnost. Nije jasno da li će najbolji na svetu nastupiti ni na Australijan openu, a ovo je samo dodatno produbilo čitavu misteriju.

Srpski teniser pred početak nove sezone nalazi se u centru pažnje jer nije objavio svoj vakcinalni status, a u Australiji mu neće biti dopušten ulazak bez potvrde o dve primljene doze cepiva.

Izostanak Đokovića sa prvog turnira u 2022. godini je izazvao brojne reakcije, a svoje gledište o svemu tome je izneo i Andrej Rubljov.

- Koliko sam razumeo iz onoga što sam pročitao, oni (organizatori Australijan opena) ne računaju na njega. Ovo je kao poker meč, čekamo da vidimo ko će prvi da popusti. Deluje mi da Novak jednostavno neće otići na Australijan open. Deluje da će Nadal igrati. Ali, ako Novak ne bude igrao, biće čudno. Pošto onda sledi američka turneja, gde takođe moraju svi da budu vakcinisani – rekao je ruski teniser.

Onda je potom dao svoj stav o vakcinaciji.

- Vakcinacija je jako bitna i moraju svi da se vakcinišu. Ipak, mislim da treba da postoji i izbor. Ako neko neće da se vakciniše i želi da ostane kod kuće, to je njegova odluka – diplomatski je odgovorio Rubljov.

Video: Novak Đoković otrčao u toalet pred uključenje uživo u Dnevnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branislav

    25. decembar 2021 | 20:58

    Pelcovani kao po automatizmu isto pricaju...hipnotisana gomila...

  • Zola

    25. decembar 2021 | 20:41

    Znači penzija. Boli ga uvo, ne treba mu više ništa.

  • Mihailović

    25. decembar 2021 | 21:39

    Novak ne odustaje, ne želi vakcinu, to je njegova odluka, ide u igračku penziju zbog odluka organizatora turnira i ATP...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA