≫ 

Obradović nastavio agoniju Makabija: Monako u drugom poluvremenu slomio Izraelce

Bio je Makabi na samo -4 na dva minuta do kraja, ali je faulovima i dopuštenim slobodnim bacanjima sebi potpisao sudbinu

  • 6
Saša Obradović Foto: MN Presss

Košarkaši Monaka, pod vođstvom Saše Obradovića, savladali su Makabi iz Tel Aviva 82:76 i tako u 18. kolu Evrolige nastavili veoma negativnu seriju Iraelaca.

Ne briljira ni Monako, igra više hladno nego toplo, ali su uspeli da preotmu vođstvo protivniku u drugom poluvremenu i sačuvaju ga do druge utakmice, iako se do samog kraja lomio rezultat.

Bio je Makabi na samo -4 na dva minuta do kraja, ali je faulovima i dopuštenim slobodnim bacanjima sebi potpisao sudbinu.

Vilbekin je bio najefikasniji igrač meča sa 31 poenom uz dva skoka i četiri asistencije, ali nije uspeo da pogura gosta do pobede.

Sa druge strane, Dialo i Motejunas su sa po 16 poena uspeli da izguraju "kneževe" do trijumfa, a pomogao im je i Džejms sa dabl-dabl učinkom od 12 poena i 13 asistencija.

Makabi je nastavio da ređa poraze, na 13. poziciji je sa 7-11, dok je Monako upravo ovim uspehom uspeo da se poravna sa "ponosom Izraela".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckm

    29. decembar 2021 | 23:33

    Makabi odavno nije ozbiljan evroligaš. Kao i Panatinaikos. Evropska košarka nikad gora.

  • Cc

    29. decembar 2021 | 21:11

    Izgleda da samo zvezdi ne valja obradovic

  • nibrS

    30. decembar 2021 | 09:40

    Makabi je svoju sramnu ulogu odigrao u Jadranskoj ligi... Što se mene tiče nek' se raspadne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA