CSKA demolirao PAO u Grčkoj, Milutinov i Nedović jedva primetni

Ne baš sjajna partija srpskih košarkaša

  • 0
Nikola Milutinov Foto: MN Press

Košarkaši CSKA iz Moskve slavili su protiv Panatinaikosa na gostujućem terenu sa 98:74, dok je najubedljiviji kod "Armejaca" bio Grigonis sa 19 poena. Srpski košarkaši Nemanja Nedović i Nikola Milutinov su bili jako slabi.

Od samog početka je CSKA postavio stvari na svoje mesto. Panatinaikos se držao do kraja prve četrvrtine, čak su imali i prednost od tri poena, međutim, to je sve što su u ovom meču i pružili.

Već u drugoj četvrtini je CSKA u potpunosti prelomio meč, a razlika je išla čak i do 27 poena, koliko je bilo i na kraju poluvremena - 60:33 u korist CSKA.

Probudio se PAO u nastavku, međutim, bilo je to slabo da bi ozbiljnije ugrozili prednost koju je CSKA stvorio. Poslednja deonica je bila samo puka formalnost.

Najefikasniji kod ekipa CSKA bio je Grigonis 19 poena, dva manje je postigao Heket, dok je Šengelija imao 16 poena. Kod Panatinaikosa su najbolji bili Papapetru sa 16 poena, dok je jedan manje postigao Kendrik Peri.

Nemanja Nedović je kod Panatinaikosa postigao tri poena, dok je na drugoj strani Nikola Milutinov imao tek dva poena.

Video: Nemanja Nedović opisao situaciju u Italiji i opasnost od korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA