"Srpski" duel u EL pripao Monaku, Barsa dobila Efes, Micić sjajan, Petrušev ni u planu

Anđušić i Obradović su zadovoljniji u odnosnu na Lučića i Jaramaza, dok i Micić može da hoda pognute glave

  • 1
Saša Obradović Foto: MN Presss

Evroliga se iz kola u kolo odlaže zbog korona virusa, međutim, nađe se i poneka utakmica da se odigra. Ove večeri na programu su bila dva meča, a pobede su odneli Monako protiv Bajerna, te Barselona protiv Efesa.

Zanimljivo je da su u oba meča viđene pobede sa identičnom razlikom, a razlika i u konačnom skoru je bila tek za po jedan poen na obe strane.

Monako, koji s klupe predvodi Saša Obradović a za koji igra Danilo Anđušić, slavio je protiv Bajerna gde igraju srpski košarkaši Vladimir Lučić i Ognjen Jarama, sa 83:78. Najefikasniji u redovima Monaka je bio Majk Džejms sa 26 poena, dok je na drugoj strani dominirao bivši košarkaš Zvezde, Kori Volden sa istim brojem poena.

Srbi su na ovom meču bili sjajni, Danilo Anđušić je kod Monaka ubacio 16 poena, dok su u dresu Bajerna solidni bili Vladimir Lučić sa 16, te Ognjen Jaramaz sa šest poena.

Vladimir Lučić Foto: Marko Jovanović

U timu Efesa u sastavu opet nije bilo Filipa Petruševa, dok je Vasa Micić još jednom pokazao zašto je aktuelni MVP EVrolige, on je ubacio 18 poena, ali to niej bilo dovoljno njegovoj ekipi koja je poražena rezultatom 82:77.

Barselonu je predvodio Jokubaitis sa 16 poena, dok je samo jedan manje ubacio Nikola Mirotić.

Efes je ovim porazom ostao na osmom mestu, Barselona je zadržala prvo. Monako se nalazi na 12. poziciji sa jednom pobedom manje od Efesa, dok je Bajern na 11. mestu sa istim skorom kao i francuska ekipa.

Video: Novak u transu luduje: Đoković pomno prati svaki potez košarkaša Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije

    14. januar 2022 | 07:11

    Ipak nije problem u Sasi Obradovicu nego u odabiru igraca od strane uprave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA