Jokić zabeležio novi tripl-dabl, ali i ni to nije dovoljno, Juta "demolirala" Denver

Šta više i može da uradi od ovoga

  • 3
Nikola Jokić, Denver Nagets, NBA Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Denver Nagetsa pretrpeli su poraz od Juta Džeza sa 125:102 u novom meču NBA lige, a ekipi Nagetsa nije bio dovoljan ni još jedan tripl-dabl srpskog košarkaša, Nikole Jokića koji je imao 25 poena, 15 skokova i 14 asistencija.

Srbin je u još jednom meču pokazao zašto je trenutno najbolji igrač na svetu, ali nažalost, ni to nije bilo dovoljno njegovoj ekipi da dođe do pobede, s obzirom na to da su njegovi saigrači podbacili.

Denver i Juta su sjajno započeli susret, veliki broj poena je viđen u prvom poluvremenu, posle kog su "Džezeri" imali prednost od 10 poena prednosti - 68:58.

Drugo poluvreme je donelo nešto drugačiji Denver, koji je priveo treću deonicu u svoju korist i vratio je meč u egal. Ipak, očajna poslednja četvrtina je presudila. Denver je postigao tek 14 poena, dok je Juta dala 20 više i time je i slavila u ovom meču.

Najefikasniji igrač na meču bio je Donovan Mičel sa 31 poenom, dok je Bojan Bogdanović ubacio 10 manje u dresu Juta Džeza. Dobar je bio i Rudi Gober sa 18 poena i čak 19 skokova.

Kod Denvera, najraspoloženiji je bio Nikola Jokić sa 25 poena, dok je pet manje ubacio Eron Gordon.

Video: Jokićeva finta posle koje su svi zanemeli: Pliva kroz odbranu kao pastrmka kroz planinski potok

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubo

    17. januar 2022 | 06:45

    Zasto forsirate ovog tipa,niti igra za Srbiju niti sam cuo njegovu podrsku Novaku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA